Sztárok

Ránija felvette élete legfurább szoknyáját: óriási divatbakit vétett a királyné a kommentelők szerint

Bár Ránija jordán királyné méltán kiérdemelte a divatikon és a stíluskirálynő jelzőket az elmúlt években tökéletes outfitjeinek köszönhetően, a rajongók most mégis nagyot csalódtak legutóbbi választásában.

Hibázott volna?

Rániját Katalinhoz hasonlóan igazi divatdiktátorként tartják számon: a jordán királyné gyakorlatilag sosem hibázik, ha a nyilvános megjelenésekről van szó, hiszen mindig stílusosan, korának megfelelően, nőiesen és elegánsan öltözik fel, ruhatárát pedig nők ezrei próbálják lemásolni világszerte. Persze Ránijának nincs nehéz dolga: bőven akad keret arra, hogy a legstílusosabb ruhákba bújjon, melyek a legnagyobb tervezők és divatházak keze nyomát viselik. A királyné azonban sokak szerint pár napja bebizonyította, hogy ő is tud bakizni: Ránija nemrégiben Katarban járt, és egy igencsak különleges szoknyát viselt ez alkalomból, ami sokak tetszését egyáltalán nem nyerte el a kommentek szerint. Nos, mi ezt az összeállítását is imádjuk, de mindenki döntse el maga a fotók alapján, hogy a királyné valóban olyan óriásit tévedett-e vagy sem - galériánkban mutatjuk az outfitet!

Ránija a vallási szokásoknak megfelelően sosem vesz fel túl kirívó ruhákat, mégis mindig megtalálja az arany középutat a nőiesség és az ízlésesség mezsgyéjén.
Kattints a további képekért!

Semmi kétség afelől, hogy Vilmos herceg hajlandó lenne megtenni bármit azért, hogy boldognak lássa Katalin hercegnét.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az eseményre elfogadta...
Lifestyle
Nincs annál kellemetlenebb, mikor a legnagyobb szükség idején az embernek lövése sincs arról, hogyan kell használnia a vécét.
Fashion&Beauty
Amikor bekukkantunk egy nő szekrényébe, valószínűleg rengeteg farmernadrágot találunk, melyeken mind más és más méret van jelezve, mégis ugyanolyan jól állnak a gardrób tulajdonosának. Vajon miért...