Bud Spencer nagyon ki volt gyúrva az első filmjében, az ikonikus pocak csak később jött

Carlo Pedersoli, azaz Bud Spencer 20 évesen került először kamerák elé. Alig lehet felismerni a magyarok kedvenc sztárját.

Akkor még nagyon ki volt gyúrva

Valószínűleg Magyarországon senkinek sem kell bemutatni Bud Spencert. Még az is látott tőle egészen biztosan egy filmet, aki nem kedveli annyira a munkásságát.

A magyarok többsége azonban falja ezeket, és akkor is oda tudnak ülni a tévé elé, ha ezrediére megy le valamelyik Bud Spencer alkotásnak az ismétlése.

Érdekes is lenne összeszámolni, hogy némelyik hányszor ment le a megjelenése óta hazánkban. Persze azt szeretjük, hogy ha Bud Spencer mellett van is valaki, és ez az illető nem más, mint Terence Hill.

Viszont Bud Spencer nem nézett ki mindig úgy, ahogyan a mi emlékezetünkben él. Most a galériánkban visszamegyünk az időben nagyon-nagyon messzire.

A Bud Spencer és Terence Hill rajongók valószínűleg az összes közös filmjüket kívülről fújják már. Ha az embernek megjön a kedve a nosztalgiázáshoz, akkor akár több filmet is meg tud nézni egyszerre.
Kattints a további képekért!

Alkatban mindenesetre hasonlít Bud Spencerre a színész. Most az ikonikus Piedone-sorozatban fog feltűnni.

Leadfotó: Soundcard Italy

Oldalak

Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.