Rengetegen borultak ki a világhírű DJ miatt, aki megdöbbentő dologért fizeti a testőreit

A világhírű DJ videóján sokan nevettek, de a többség inkább kiborult rajta. Ezt műveli DJ Khaled a testőreivel.

Ha cipekedni kell, hát akkor cipekedni kell, de most nem a bevásárlásról volt szó

DJ Khaled New Orleansban született palesztin bevándorló szülők gyermekeként. Az 1990-es években a 99 Jamz rádiós műsorvezetőjeként szerzett magának először hírnevet, aztán komolyabbak is belevágott a zenélésbe.

Természetesen nem csak DJ, hanem dalokat is ír. Khaled a debütáló albumát 2006-ban adta ki. A karrierje során olyan nagynevű rapperekkel dolgozott már együtt, mint Drake, Ludacris, Snoop Dogg, vagy éppen Fat Joe.

A lemezlovas nem rég töltött fel egy videót, amin a többség eléggé kiakadt. A galériánkból megtudhatod, hogy mi történt!

Khaled íróként is ért el sikereket, de Hollywoodban is megvetette a lábát. Színészként feltűnt például az Álruhás kémekben, vagy a Bad Boys 3-ban.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.