Sztárok

Hiába próbált uralkodni magán, Meghan Markle bepöccent: a hercegné a nyilvánosság előtt gerjedt éktelen haragra

Mindez még évekkel ezelőtt, egy királyi rendezvényen történt, az eseményeknek azonban akkor még nem lett akkora a visszhangja, mint az elmúlt hetekben.

Meghan, a féltékeny és irigy hercegné

Csodanégyesként is emlegették egy időben a Vilmos, Katalin, Harry és Meghan alkotta csapatot – persze mindez csak addig volt így, amíg két herceg és feleségeik meg tudták őrizni azt a látszatot, miszerint remek kapcsolatot ápolnak egymással, és mindenki szeret mindenkit a brigádon belül. Később azonban kibukott, hogy bizony közel sem ez volt a helyzet, és az egész csupán csak színjáték volt, már csak azért is, mert Katalin és Meghan sosem kedvelték egymást. Vilmos nejének nem tetszett az, amit Harry kedvese képvisel, míg Meghan azóta irigykedett Katalinra, hogy bekerült a királyi családba. Volt is a múltban egy olyan alkalom, amikor az egykori színésznő nem tudta visszafogni magát egy nyilvános eseményen, és kicsúszott egy olyan mondat a száján, ami mindent elárult a benne dúló érzelmekről…

Ahogyan a Mirror is írja, Katalin, Meghan, Vilmos és Harry egy alkalommal épp egy királyi rendezvényen vettek részt, ahol a műsorvezető a csodacsapattal beszélgetett: a mikrofon körbejárt a hercegek és hercegnék között, Meghan kezébe azonban nem igazán került, és ezt Harry felesége igencsak nehezményezte.
Kattints a további képekért!

III. Károly olyan néven szólítja kisebbik fia feleségét, amely betekintést enged abba, hogy az uralkodó mit gondol és érez valójában Meghan Markle-el kapcsolatban.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.