Már felszolgálóként dolgozik Köllő Babett felfedezettje, akinek kés alá kell feküdnie

A TV2-n csillogtatta meg a tehetségét a fiatal énekes. A Sztárban Sztár Leszek!-ben Köllő Babett volt a mentora.

Nem tudta még otthagyni a civil foglalkozását

Tengernyi izgalmat tartogatott a Sztárban Sztár Leszek! legutóbbi évada. Rengeteg tehetséges versenyzőt láthattunk a színpadon, de csak egyetlen egy ember lehetett az, aki elvihette a főnyereményt, és győztesként távozhatott a TV2 szuperprodukciójából.

Végül Karapancsev Kristóf győzött, ő nyerte meg könnyekig hatódva a Sztárban Sztár leszek! 4. évadát, ő viheti haza a 20 millió forintot, illetve az autót.

Köllő Babett felfedezettje, Tasi Dávid bár nem volt ott a legjobbak között, de az egész ország megkedvelte. A galériánkban megmutatjuk, hogyan alakul most az élete.

Tasi Dávid mindent beleadott a Sztárban Sztár Leszek! műsorában, és a mentora, Köllő Babett is nagyon büszke volt rá.
Kattints a további képekért!

A népszerű tehetségkutató műsor mestere a Femcafe.hu-nak adott interjújában arról is mesélt, hogyan zajlik négy versenyzőjével a közös munka és a felkészülés az első élő show-ra.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.