Sztárok

Letícia királyné rövidre vágatta a haját: így áll neki az új frizurája – fotók

A tavasz közeledtével sokan döntenek úgy, hogy felfrissítik a gardróbjukat, esetleg megváltoztatnak valamit a küllemükön – így tett most Letícia királyné is, aki a minap vadonatúj frizurával jelent meg a nyilvánosság előtt.

A megújulás mellett tette le a voksát

A téli időszak végével sokunkban megszületik a tavaszi változatosság iránti vágy, és szívesen kipróbálnánk valami újdonságot – legyen szó akár arról, hogy beszerzünk néhány új ruhát, valamint kiegészítőt, vagy arról, hogy megtetszik a frizuraváltás ötlete. Sok ilyen példát látunk a sztárok esetében, s mint kiderült, ez a trend a spanyol királynét is elérte, nemrég ugyanis úgy döntött, búcsút int hosszú tincseinek, ami elsőre meglepő lépésnek tűnhet a részéről, hiszen már hosszú évek óta hordta ugyanúgy a frizuráját. Nos, bármi is sarkallta erre az elhatározásra, meg kell mondanunk, a végeredmény egyáltalán nem okozott csalódást, sőt: Letícia továbbra is pompásan néz ki, ez a hajviselet pedig kifejezetten jól passzol a karakteréhez. Galériánkban megmutatjuk:

A spanyol királyi pár a minap Madridban látta vendégül Mario Abdo Benítez paraguayi elnököt és feleségét, Silvana López Moreirát, az alkalomra pedig Letícia – a tőle megszokott módon – egy igencsak elegáns outfitet állított magának össze.
Kattints a további képekért!

Letícia már nagyon készül a jó időre: a spanyol királyné egyre színesebb ruhákat ölt magára, legutóbbi választása pedig egész egyszerűen zseniális volt.

Leadfotó: Carlos Alvarez/Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Már nem kell sokat várni hazánk díjnyertes cross-platform műsorára, ugyanis jövő hétfőn az Adom a napom 19 sztárvendéggel, izgalmas napi streamekkel és fantasztikus beszélgetésekkel tér vissza a...
Egészség
A szakértők arra bíztatnak mindenkit, hogy fogyasszanak minél többet ebből a csodálatos fűszernövényből. Frissen szinte bármilyen ételt fel tudunk dobni vele!
Utazás
Te is utálod, amikor a repülőgép felszállását követően turbulencia lép fel az út során? Nos, ezzel határozottan nem vagy egyedül, állítólag viszont védekezhetsz a légörvények okozta rázkódás ellen,...