Lesújtó híreket közölt Puskás-Dallos Bogival az orvosa anno, de még csak most mert beszélni róla

Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.

Puskás-Dallos Bogi terhessége alatt érkezett a rossz hír

A magyar sztárpár akkor még az Instagramon adta a világ tudtára a hírt, miszerint megszületett az első közös gyermekük. Puskás-Dallos Ábel pontosan szeptember 7-én látta meg a napvilágot.

Az egybekelésük után még vártak kicsit, de aztán márciusban bejelentették, hogy jön a baba.

„Eljött ez a csodálatos pillanat, hogy karunkba ölelhetjük kisfiunkat. Imádunk, szeretünk, és mindig vigyázni fogunk rád, Ábel” – írta akkor a páros.

Hála égnek a szülés során semmilyen komplikáció nem lépett fel, de Puskás Peti és Puskás-Dallos Bogi igencsak megijedt egy rossz hírtől. A galériánkban leleplezzük, hogy mit mondott az orvos!

A sztárpáros anno nem győzte megköszönni, hogy tengernyi kedvességet kaptak mindenkitől Puskás-Dallos Bogi terhessége alatt.
Kattints a további képekért!

Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri mellett még mindig van egy megüresedett hely.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.