Sztárok

Nicole Kidman 25 éves unokahúgára nincsenek szavak: Lucia olyan szép, mint egy angyal – fotók

A 25 éves Lucia Hawley-t bámulatos szépséggel áldotta meg a sors, az pedig csak hab a tortán, hogy azt rebesgetik, tehetsége sem utolsó, így könnyen lehet, hogy hamarosan olyan híres lesz, mint a nagynénje.

Láttad már?

Nicole Kidman egy igazi szépségikon, amit több dolognak is köszönhet: egyrészt hosszú, valamint sikeres karrierje alatt végig konzisztensen képviselte a klasszikus eleganciát és stílust, másrészt egyedülálló tehetsége, karizmatikus személyisége, illetve állandóan megújuló megjelenése nők millióinak nyújt inspirációt. A színésznő rendkívüli munkássága nemcsak a szórakoztatóiparban, hanem a divatvilágban is nagy hatást gyakorol, hiszen ő maga a legnagyobb világmárkák modelljeként, továbbá nagyköveteként is tevékenykedik, ennek köszönhetően pedig gyakran teremt trendeket, valamint ad ihletet másoknak. Úgy tűnik, ez a fajta talentum igencsak örökletes a híresség családjában, 25 éves unokahúgára ugyanis egyre nagyobb figyelem összpontosul, nem is véletlenül. Galériánkban megmutatjuk, milyen bájos teremtés Lucia Hawley, aki nagyon közel áll a filmsztárhoz:

Nicole Kidman húga, Antonia újságíróként és televíziós műsorvezetőként dolgozik. Első házasságából négy gyermeke született, akik közül a legidősebb Lucia, aki 1998. októberében látta meg a napvilágot.
Kattints a további képekért!

Bár Nicole Kidman 2003-ban már bezsebelte első Oscar-díját, egy kendőzetlen interjú során elárulta, magánéleti problémái miatt igencsak padlóra került akkoriban.

Leadfotó: Amy Sussman/Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.