Tóth Gabi SMS-t írt Puzsér Róbertnek: ez állt a különleges üzenetben

Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.

Puzsér Róbert olykor nagyon erősen bírálja Tóth Gabit

A hírességek közül jelenleg talán Tóth Gabi az, aki alaposan meg tudja osztani az embereket. Az onnan is látszik, hogy egy programozó például egy olyan böngésző bővítményt készített, ami ki tudja szűrni a Tóth Gabis híreket az internetről. Ezt lehet Puzsér Róbert már fel is telepítette magának.

Tóth Gabi ugyebár tavaly újra mindenhol középpontba került, miután szakítottak Krausz Gáborral. Bár volt bőven feszültség közöttük az elején, de aztán mindent meg tudtak beszélni, és békében váltak el egymástól az év végén.

Az énekesnőnek új szerelme van Papp Máté Bence személyében, míg Krausz Gábor a Dancing with the Stars-os partnerével, Mikes Annával jött össze. Érdekes, hogy mind a kettejük szívét egy-egy táncos tudta elrabolni.

Krausz Gábor és Tóth Gabi végül kibékültek, de mi a helyzet Puzsér Róberttel? A galériánkban megmutatjuk, hogy az énekesnő mire kérte a kritikust.

Azért van néhány híresség, akivel Tóth Gabi nincsen jóban. Köztük van például Tóth Andi is, akivel még mindig nem tudta megtalálni a közös hangot.
Kattints a további képekért!

Tóth Gabi nem tagadta, hogy nagyon nehéz volt Krausz Gábort a helyes irányba terelnie. Előkerült az exe múltja is a beszélgetés során.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.