Tóth Gabi végleg eltűnhet a magyar internetről

Egyre többen tesztelik a kiegészítőt, ami működik is. Persze Tóth Gabi kapcsán ennek az ellenkezőjét is el lehet érni.

Lehet, Tóth Gabi is kedvelné, ha nem foglalkozna ennyit vele a média

Az elmúlt év legtöbbeket foglalkoztató bulvárhíre az volt, hogy tönkrement Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága. Mind a ketten ugye eljutottak oda, hogy innen már valóban nincsen visszaút.

Abban persze már az elején megegyeztek, hogy a közös gyermekük, Hannaróza lesz az első helyen. A váláskor is kimondták, hogy mindenféle feszültség nélkül, közösen fogják tovább nevelni a lányukat. Mivel talán ez volt a legfontosabb kérdés, és ebben rögtön zöld ágra vergődtek, így a jogi dolgok is békésen mentek le.

Tóth Gabi lelkileg könnyebb helyzetben volt, mivel közben beleszeretett Papp Máté Bencébe, míg Krausz Gábornak kellett egy kis idő, hogy lezárja magában a múltat. Aztán a Dancing with the Stars miatt az életébe is megérkezett Mikes Anna, akivel azóta egy párt alkotnak.

Azonban miképp tűnhet el Tóth Gabi a magyar internetről? Ezzel kapcsolatban mindent leleplezünk a galériánkban!

Tóth Gabi nem olyan rég egy fotóval robbantott óriásit, amin nem fogtak vissza a mély dekoltázsát. Közben az empátia fontosságáról írt.
Kattints a további képekért!

Úgy néz, hogy Krausz Gábor ezt a képet még mindig nem akarta törölni, pedig a kapcsolatuk elején készült.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.