Sztárok

Nemcsak gyönyörűek, tehetségesek is: Ők Adam Sandler elragadó lányai

Adam Sandler lányai is a színészi pályát választották, akik egyre híresebbek és tehetségesebbek, és a humoruk is zseniális.

Adam Sandler igazi lányos apuka

A színész és felesége, Jackie Sandler először 2006-ban, Sadie érkezésével lettek szülők. Sadie kishúga, Sunny 2008 végén csatlakozott a családhoz, és azóta Sandlerék kicsit visszavonultabban is élnek.

A lányok az évek során apjuk több filmjében is feltűntek, köztük a 2020-as Netflixes Hubie, a halloween hősében, de csak 2023-ban kaptak főszerepet. A szintén Netflixes Ne merészelj eljönni a bát micvámra című film egy hetedik osztályos diákot, Stacyt (Sunny) követ nyomon, amint álmai bát micváját tervezi a legjobb barátjával, akivel éppen mélyponton van a kapcsolatuk, ám az anyja és nővére (igazi testvére, Sadie) bátorítja a kibékülésre. A filmben Adam Stacy apját alakítja, felesége Jackie pedig egy Gabi nevű nőt. Sammi Cohen, aki a filmet rendezte, azt mondta a The Hollywood Reporter-nek, hogy Sadie és Sunny „keményebben dolgoznak, mint a legtöbb felnőtt, akit ismer."

Legutóbb a Leó című animációs musical premierjén gyűlt össze a család, aminek Adam Sandler a társszerzője és főszereplője, Jackie, Sadie és Sunny Sandler pedig mind-mind megszólaltatnak egy szereplőt.

Szóval, a reflektorfénytől megóvott élettől a Netflixen debütálásig itt van minden, amit Adam és Jackie Sandler két lányáról tudni kell.

Kattints a galériára!

Sadie Sandler, 17 éves Sadie már egész fiatalon elkísérte apját a forgatásokra. Első szereplésére 2008-ban került sor, a Ne szórakozz Zohannal című filmben. Ugyanebben az évben kapott egy kis szerepet, szintén apja oldalán, az Esti mesékben, amelyben a színész egy nagybácsit alakít, aki lefekvés előtti mesét mond az unokahúgának és unokaöccsének. A filmcsillagnak mindig is közeli kapcsolata volt a lányával, és 2019-ben Adam arról beszélt Ellen DeGeneresnek, hogy nehéz volt hallgatni, ahogy a majdnem tinédzser lánya fiúkról beszél.
Kattints a további képekért!

fotó: gettyimages.com/Frazer Harrison, forrás: people.com

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.