Sztárok

Nemcsak gyönyörűek, tehetségesek is: Ők Adam Sandler elragadó lányai

Adam Sandler lányai is a színészi pályát választották, akik egyre híresebbek és tehetségesebbek, és a humoruk is zseniális.

Adam Sandler igazi lányos apuka

A színész és felesége, Jackie Sandler először 2006-ban, Sadie érkezésével lettek szülők. Sadie kishúga, Sunny 2008 végén csatlakozott a családhoz, és azóta Sandlerék kicsit visszavonultabban is élnek.

A lányok az évek során apjuk több filmjében is feltűntek, köztük a 2020-as Netflixes Hubie, a halloween hősében, de csak 2023-ban kaptak főszerepet. A szintén Netflixes Ne merészelj eljönni a bát micvámra című film egy hetedik osztályos diákot, Stacyt (Sunny) követ nyomon, amint álmai bát micváját tervezi a legjobb barátjával, akivel éppen mélyponton van a kapcsolatuk, ám az anyja és nővére (igazi testvére, Sadie) bátorítja a kibékülésre. A filmben Adam Stacy apját alakítja, felesége Jackie pedig egy Gabi nevű nőt. Sammi Cohen, aki a filmet rendezte, azt mondta a The Hollywood Reporter-nek, hogy Sadie és Sunny „keményebben dolgoznak, mint a legtöbb felnőtt, akit ismer."

Legutóbb a Leó című animációs musical premierjén gyűlt össze a család, aminek Adam Sandler a társszerzője és főszereplője, Jackie, Sadie és Sunny Sandler pedig mind-mind megszólaltatnak egy szereplőt.

Szóval, a reflektorfénytől megóvott élettől a Netflixen debütálásig itt van minden, amit Adam és Jackie Sandler két lányáról tudni kell.

Kattints a galériára!

Sadie Sandler, 17 éves Sadie már egész fiatalon elkísérte apját a forgatásokra. Első szereplésére 2008-ban került sor, a Ne szórakozz Zohannal című filmben. Ugyanebben az évben kapott egy kis szerepet, szintén apja oldalán, az Esti mesékben, amelyben a színész egy nagybácsit alakít, aki lefekvés előtti mesét mond az unokahúgának és unokaöccsének. A filmcsillagnak mindig is közeli kapcsolata volt a lányával, és 2019-ben Adam arról beszélt Ellen DeGeneresnek, hogy nehéz volt hallgatni, ahogy a majdnem tinédzser lánya fiúkról beszél.
Kattints a további képekért!

fotó: gettyimages.com/Frazer Harrison, forrás: people.com

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Csütörtökön derült ki, hogy a Fidesz-KDNP Sulyok Tamás korábbi ügyvédet, az Alkotmánybíróság jelenlegi elnökét jelöli a posztra.
Sztárok
Voltaképpen még szárba sem szökkent a pár szerelme, a Top Gun sztárja máris a szakítás mellett döntött. De az igazi baj nem is ez, hanem az időzítés.
Sztárok
Angelina Jolie úgy döntött, búcsút int barna tincseinek, s mostantól teljesen szőke frizurával hódít, ami elképesztően jól áll neki – igaz, ettől abszolút más az egész megjelenése is, így első...