Sztárok

Így reagált Meghan Markle, miután Harry herceg hazatért rákbeteg édesapjától

Harry herceg alig 26 óra londoni tartózkodása után vissza is tért Kaliforniába, ahol felesége, Meghan Markle már várta.

Testbeszéd-szakértő is elemezte a gesztusát

Miután kiderült, hogy Károly király rákos megbetegedésben szenved, az uralkodó kegyvesztetté vált fia, Harry azonnal felszállt egy Los Angelesből Londonba tartó járatra, hogy mielőbb édesapja mellett lehessen. Kedden érkezett meg a Heathrow repülőtérre, ahonnan rendőri kísérettel egyből a Clarence House-ba, az uralkodói pár hivatalos rezidenciájára sietett. Ám hamar fény derült arra, hogy apa és fia még egy órát sem töltöttek egymás társaságában, a herceg pedig másnap hazautazott az Egyesült Államokba. Arról egyelőre nem szól a fáma, pontosan hogyan zajlott a négyszemközti beszélgetés, azt azonban már tudni lehet, hogyan reagált az egykori színésznő, mikor férje hazatért hozzá. Részletek a galériában!

Nem végződött béküléssel és nagy összeborulással Harry herceg váratlan londoni villámlátogatása, sőt információk szerint édesapja nem is örült annak, hogy kisebbik fia – még ha jó szándékkal is tette – hívatlanul toppant be hozzá. Mindezt jól bizonyítja az is, hogy alig 45 percet töltöttek együtt, majd Károly faképnél hagyta a herceget, az pedig szóba sem került, hogy együtt utazzanak Sandringhambe.
Kattints a további képekért!

A brit trónörökös még a népszerű hollywoodi filmcsillagnak, Tom Cruise-nak is üzent.

Leadfotó: Robin L Marshall/FilmMagic

Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.