Alekosz már arra készül, hogy ő lesz Sebestyén Balázséknál a befutó

Pénteken reggel kiderül, hogy ki lesz Vadon Jani utódja Sebestyén Balázsék műsorában. Alekosz közben nagy dologra készül.

Ha nyer, akkor mindenképpen levetkőzik

Nagy szívfájdalom volt a Rádió 1 hallgatóinak, hogy Vadon Jani hátat fordított Sebestyén Balázsnak és Rákóczi Ferinek a Balázsék című műsorban. Nem volt mit tenni, a műsorvezető új kihívásokra vágyott, és lehet már az őrülten koránkelés is megviselte.

Természetesen Vadon Jani nem került senkivel se fasírtba, így továbbra is jó barátságot ápol az egykori műsorvezető társaival.

Az elmúlt hetekben több jelöltet is hallhattak a hallgatók az utódlásra. A szavazás már lezárult, szóval pénteken reggel be is jelentik, hogy mi lett a végeredmény. Alekosz közben már arra készült, hogy mi lesz, ha esetleg ő lesz befutó. A galériánkban megmutatjuk, milyen őrültséget talált ki!

Kilencen próbálhatták ki Vadon Jani üresen maradt székét az elmúlt hetekben a Rádió 1 Reggeli műsorában. A hallgatóknak megvoltak a személyes kedvenceik, hamarosan pedig eldől, hogy ki nyert.
Kattints a további képekért!

Hamarosan kiderül, hogy ki kapja meg Vadon Jani mikrofonját és helyét a Rádió 1-nél.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Sokan töltik az okostelefonjukat maguk mellett az ágyban - írja a TWN.hu. Igen ám, de ez nemcsak a készülék, hanem a tulajdonosa számára is komoly veszélyeket rejt.
Lifestyle
A Nyilast pozitív energiák veszik körbe, használja ki őket! Napi horoszkóp.
Sztárok
1997. július elsején ünnepelte 36. születésnapját a hercegné: akkor még nem tudta, de ez volt számára az utolsó.