Sztárok

Károly mélységesen megbántotta Harry: a herceg apja viselkedése miatt döbbent rá, hogy nagyot hibázott

A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan azon gondolkodik, hogyan hibázhatott ekkorát.

Tudja, hogy hibázott, ezért felülvizsgálja a viselkedését

Az elmúlt években Harry rengeteg fejfájást okozott a királyi családnak feleségével, Meghannal együtt. Az egész akkor kezdődött, amikor ők ketten felhagytak királyi kötelezettségeikkel, és az Egyesült Államokba költöztek, de a helyzet ezt követően sem lett jobb, hiszen rendre magukra haragították a famíliát azzal, hogy folyamatosan kitálaltak a palotában töltött éveikről, valamint arról, hogy állítólag milyen csúnyán elbánt velük mindenki. Botrányos Oprah-interjú, Netflixes dokumentumfilm, titkokat feltáró memoár - minden lehetséges fegyvert megragadtak tehát, hogy végleg éket verjenek maguk és a család többi tagja közé. Tudva ezeket, talán nem is olyan meglepő, hogy a sussexiek és a palota teljesen elhidegültek egymástól. Nos, Harry azonban az utóbbi időben úgy tűnik, hogy el akarja ásni a csatabárdot, és békülni szeretne. A pletykák szerint azonban Vilmos erre egyáltalán nem vevő, ahogyan Kamilla sem, Károly viszont hajlana affelé, hogy újraépítse kisebbik fiával a kapcsolatát. Ehhez azonban Harrynek is változnia kell, és ezt a herceg pontosan tudja, mégpedig épp apja miatt érzett sértettsége hozta elő benne azt a gondolatot, hogy sürgősen változtatnia kell a viselkedésén. Galériánkban olvashatod a további részleteket az üggyel kapcsolatban!

Mint azt tudjuk, apja rákbetegségének híre hallatán Harry nemrégiben Londonba utazott, hogy meglátogassa a királyt, akivel azonban csak fél órát tölthetett együtt.
Kattints a további képekért!

Bár Ránija jordán királyné méltán kiérdemelte a divatikon és a stíluskirálynő jelzőket az elmúlt években tökéletes outfitjeinek köszönhetően, a rajongók most mégis nagyot csalódtak legutóbbi választásában.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...