Sztárok

Anne Hathaway volt a SAG-gála legszebbje: mélyen kivágott, királykék ruhájában mindenkit maga mögé utasított a színésznő

A Neveletlen hercegnő és Az ördög Pradát visel sztárjára vetült az összes reflektorfény a SAG-gála vörös szőnyegén, ami nem is meglepő, hiszen különleges Versace ruhájában lehetetlen volt nem észrevenni és csodálni őt.

Sosem hibázik, most sem tette

Múlt éjjel rendezték meg a 30. Screen Actors Guild-gálát Los Angelesben, ahol a 2023-as év legjobb filmes és televíziós teljesítményeit díjazták. A rangos eseményen természetesen tiszteletét tették a szakma neves képviselői és elismert sztárjai: a vörös szőnyegen olyan hírességek vonultak végig, mint Selena Gomez, Reese Witherspoon, Margot Robbie, Emma Stone, Emily Blunt vagy épp Jennifer Aniston, de az est fénypontja egyértelműen Anne Hathaway volt, aki királykék ruhájában mindenkit túlragyogott. Galériánkban mutatjuk a csodás darabot, melyben a filmcsillag elkápráztatta a gálázókat!

Az est legjobban öltözött sztárjai között Anne Hathaway mellett egyértelműen ott volt még Selena Gomez is, aki egy fehér Versace ruhában mutatta meg formás alakját.
Kattints a további képekért!

Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.