Sztárok

Károly brutális vallomással semmisítette meg Dianát esküvőjük előestéjén: borzalmas, amit aznap beismert a hercegnének

Kevesen tudják, mi zajlott valójában a színfalak mögött Diana és Károly esküvője előtt: az akkor még csupán hercegi rangot viselő király két szóval zúzta össze a szívek királynőjének jövőjét és minden álmát.

Károly ezer darabra törte Diana szívét

Diana sosem titkolta, mennyire szerelmes Károlyba: a hercegné állítólag már első találkozásuk után tudta, hogy egy nap majd feleségül megy az akkori leendő királyhoz. Vágya végül be is igazolódott, azzal azonban nem számolt, hogy Károly szíve akkor már végérvényesen és visszavonhatatlanul is foglalt volt: a néhai Erzsébet fia Kamillába volt halálosan szerelmes, akivel végül meg is csalta feleségét, hiszen mint kiderült, egész házasságuk alatt titkos viszonyt folytatott a nővel, erről pedig Diana szinte végig tudott is. De nem ez volt az egyetlen, amivel Károly porig alázta a hercegnét: tett még valamit az esküvőjük előestéjén, amivel örökre összetörte Diana szívét, és ami jobban fájt Vilmos és Harry édesanyjának, mint maga a tudat, hogy férje hűtlen volt hozzá...

Diana tudott Károly és Kamilla szerelméről, azonban azt remélte, hogy miután kimondják a boldogító igent, a herceg idővel majd beleszeret, és túlteszi magát előző kedvesén, ám mint azt tudjuk, a pár meséje nem így ért véget.
Kattints a további képekért!

Harry herceg nyitott lenne a békülésre, főleg most, hogy édesapja, III. Károly, valamint sógornője, Katalin hercegné is súlyos betegségben szenvednek. Vajon van egyáltalán erre esély?

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.