Sztárok

Letícia királyné piros szettje lesz az idei ősz legnagyobb slágere: ez a blézer mindenkin tökéletesen áll

Az biztos, hogy a spanyol királyné outfitje sok szempontból telitalálat lehet minden nő számára, ha beköszönt a hűvösebb idő, és az is kétségtelen, hogy Letícián kevés szín áll annyira előnyösen, mint ez az árnyalat.

Minden szempár rászegeződött

Szeptember 15-én már 51 éves lesz Letícia, VI. Fülöp spanyol király felesége, holott alakját és arcát tekintve a királyné simán letagadhatna legalább 10 évet. A mindig divatos, sikkes és elegáns Letícia minden nyilvános eseményen bebizonyítja, hogy van akkora stílusikon és divatdiktátor, mint Katalin, persze nincs is nehéz dolga, hiszen azon szerencsés nők egyike, akin szinte minden jól áll. Nem csoda tehát, hogy szettjeit rendre másolja a világ, piros összeállítása pedig szinte garantált, hogy az ősz egyik legnagyobb slágere lesz a nők körében. Galériánkban mutatjuk, milyen outfitet viselt nemrégiben a királyné – nos, nekünk leesett az állunk tőle!

A királyné egy vékony, kecses és egzotikus alkat, így nehéz olyan szettet találni, ami ne mutatna jól idomain, éppen ezért van talán az, hogy Letícia sosem hibázik, ha az öltözködésről van szó.
Kattints a további képekért!

A királyi család szemfüles rajongói nemrégiben a Meghanról készült egyik fotón kiszúrták, hogy a hercegné nem viselte a Harrytől kapott eljegyzési gyűrűjét, így sokan arra kezdtek gyanakodni, a sussexiek frigyének tényleg végleg vége.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...