Sztárok

Ő Kristen Stewart ritkán látott menyasszonya: friss fotókon a szerelmespár

Az Alkonyat-filmek korábbi főszereplője egy pazar Los Angeles-i étteremben randevúzott szíve választottjával, Dylan Meyerrel.

Hosszú időbe telt, míg megtalálta az igazi boldogságot

Nem mondhatnánk, hogy a világhírű Kristen Stewart magánélete nyitott könyv lenne. Az Alkonyat-filmek korábbi sztárját olyan ismert színészekkel hozták már hírbe, mint a tragikus sorsú Anton Yelchin, Robert Pattinson, vagy épp Rupert Sanders filmrendező. Az utóbbi esztendőkben viszont egyre sűrűbben látták a hírességet női partnerek oldalán: Stewart randizott már a francia énekesnővel, Sokóval, az új-zélandi modellel, Stella Maxwellel és Sara Dinkin stylisttal is, azonban egyik kapcsolata sem állta ki az idő próbáját. A filmcsillag 2019 augusztusában habarodott bele Dylan Meyer forgatókönyvíróba, akivel hamarosan összeházasodnak. A szerelmespárt most Los Angeles egyik legnépszerűbb negyedében kapták lencsevégre.

Stewart és Meyer a filmfőváros Los Feliz nevű negyedében sétálgatott. (A bejegyzés lapozható!)
Kattints a további képekért!

A műsorvezető ritkán beszél a magánéletéről, most azonban - meghívott vendégei legnagyobb megdöbbenésére - kivételt tett.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Sztárok
Priscilla Presley nemrég régi emlékeket idézett fel, és őszintén mesélt arról, milyen is volt igazán együtt élni Elvis Presleyvel a memphisi Gracelandben.
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.