Káprázatos fotó: szülése után hat héttel máris bombaformába lendült a magyar szépségkirálynő

Kocsis Korinna fantasztikus "előtte-utána" fotóját látván az egész magyar internet belesárgulhat az irigységbe.

"Lassan elkezdett visszarendeződni a testem"

A 30 esztendős magyar szépségkirálynő, Kocsis Korinna május 11-én adott életet első gyermekének. A gyönyörű híresség és társa egy kisfiút üdvözölhettek. (Jóllehet csak kivételes esetben nyilatkozik magánéletéről, Kocsis Korinna a szülés előtt azt is tudatta a nyilvánossággal, hogy tavaly pontot tett egy ötéves párkapcsolata végére, kisbabája édesapja pedig már új szerelme.) Nem is kellett rá sokat várni, hogy a modell megmutassa a kíváncsiskodóknak a kis utódot: az első baba-mama fotó május végén érkezett, és annak rendje és módja szerint el is bűvölte Korinna népes rajongótáborát.

A celebritás a szülést követően kevés alkalommal hallatott magáról, most viszont megint egy lenyűgöző fényképfelvétellel került a figyelem középpontjába. Hihetetlen, de igaz: a korábbi szépségkirálynő mindössze hat hét alatt vissza is nyerte versenysúlyát - erről árulkodik az a bámulatos "előtte-utána" fotó, melyet Korinna nemrég az Instagramjára töltött fel.

"Idén nincs “beach bodym” (jó alakom a strandszezonhoz a szerk.), de van egy csodás kisfiam. Hihetetlen a női test, hogy mekkora változáson tud átesni. Kilenc hónap alatt az egész szervezet átalakul és azt szolgálja, hogy biztonsággal fejlődjön a magzat. Közel két hónap telt el a szülés óta és szépen lassan elkezdett visszarendeződni a testem. Nem diétázom, sőt, a szoptatás miatt többet eszem, mint korábban. Biztosan köszönhető a genetikának, de sokat számít, hogy évek óta egészségtudatosan élek és sportos életmódot folytatok" - vallotta be Kocsis Korinna, aki a kelleténél talán nagyobb szerénységet tanúsított. Hiszen mi ez, ha nem beach body?

Lapozz, még nem értél a végére!

Oldalak

  • 1
  • 2