Örömhírt közölt a magyar szépségkirálynő: világra hozta első gyermekét

Kocsis Korinna kisfia múlt hét szerdán látta meg a napvilágot, a gyönyörű celebritás elragadó fotóval tudatta a csodás hírt.

"Isten hozott, kisfiunk!"

Megszületett a 30 esztendős magyar szépségkirálynő, Kocsis Korinna első gyermeke. A boldog sztáranyuka az Instagram felületén adott hírt kisfia érkezéséről, méghozzá egy különösen megható poszt keretében. "2022.05.11. Isten hozott kisfiunk!" - írta bejegyzéséhez a gyönyörű celebritás, aki - miként azt a dátum is jelzi - nem most, hanem még múlt szerdán hozta világra a csöppséget.

Kocsis Korinna 2021 decemberében jelentette be, hogy első kisbabáját hordja a szíve alatt. A szépségkirálynő akkori nyilatkozatából kiderült, hogy hatalmas lelkesedéssel készül az anyaszerepre. "Egy áldásként élem meg a várandósságot és hála Istennek a kezdeti rosszullétek is elkerültek. Fáradékonyabb vagyok mint korábban, de szerencsére ez sem olyan mértékű, hogy ne tudnám a munkámat végezni" - magyarázta a celebritás.

Kocsis Korinna áprilisban a gyermekneveléssel kapcsolatos elképzeléseiről is beszélt. "Elképzelések vannak, aztán majd meglátjuk, hogy később milyen lesz a személyisége. Az első hetek, hónapok biztosan nem lesznek egyszerűek, de idővel kialakulnak majd ezek a dolgok" - fejtette ki akkor a Miss Earth Hungary 2009-es győztese. Azt is elárulta továbbá, hogy korábbi - a közösségi médiából is ismert - szerelmével már régebben szakított: kisbabája édesapja egy másik férfi.

"A korábbi párommal szakítottunk, ezt talán rosszul kommunikáltam, mert nem publikáltam. Öt évig voltunk együtt, utána viszonylag éles váltás volt az életemben. A mostani párom elfogadja, hogy a nyilvánosság része az életemnek, de a kapcsolatunk elején megbeszéltük, hogy nem szeretne ebben részt venni, én pedig ezt maximálisan tiszteletben tartom" - mesélte akkor Korinna. A korábbi szépségkirálynő kezét 2021-ben kérte meg új partnere.

"Karácsonykor volt az eljegyzés, igazából ezt sem vertük nagydobra. Azt beszéltük, hogy szeptemberben szeretnénk megtartani az esküvőt, de kicsi az esély, hogy pár hónap alatt, pici babával megszervezzük. Úgy döntöttünk, akkor fogjuk megtartani, amikor már egy picit szabadabban élhetjük meg a nagy napot" - mondta áprilisban az újdonsült édesanya.

Michelle Williams, a fiatalon elhunyt hollywoodi színész egykori partnere harmadik gyermekével várandós.

Leadfotó: Instagram/realkorinnakocsis

Oldalak