Kocsis Korinna titokban vetett véget öt éves kapcsolatának, már új párjától várja első gyermekét

Kocsis Korinnának nem szokása a nyilvánosság orrára kötni a magánélete részleteit, most azonban kivételt tett. A szépségkirálynő először mesélt szakításáról és gyermeke apjáról.

Örömmel mesél a gyermekvárásról

Ahogyan arról a múlt év utolsó napjaiban a Femcafe.hu-n is beszámoltunk, anyai örömök elé néz Kocsis Korinna. A Miss Earth Hungary 2009 nyertesének első gyermeke kisfiú lesz, és májusban érkezik majd. A szépségkirálynő a Borsnak elárulta, hogy várandóssága utolsó heteiben is remekül érzi magát, így még április utolsó napjaiban is vállalt fotózást, noha arra az eshetőségre is felkészült, hogy babája akár a tervezettnél hamarabb is megérkezhet. Mindenesetre már aktívan készül a szülésre, és már az is körvonalazódott benne, hogyan szeretné neveli majd a kisfiát. „Elképzelések vannak, aztán majd meglátjuk, hogy később milyen lesz a személyisége. Az első hetek, hónapok biztosan nem lesznek egyszerűek, de idővel kialakulnak majd ezek a dolgok” – fogalmazott Korinna.

Bár a várandóssága során egy kicsit nagyobb betekintést engedett a mindennapjaiba, a magánéletét és párját mindig is óvta a kíváncsi szemek elől. A gyönyörű kismama először beszélt a Borsnak arról, hogy tavaly véget ért ötéves párkapcsolata, és már új szerelmétől várja első gyermekét.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

  • 1
  • 2