Repül az idő: hatalmasat nőtt Lékai-Kiss Ramóna fia, a követők szerint Noé már most egy igazi szívtipró – fotók

Lékai-Kiss Ramóna aranyos bejegyzéssel jelentkezett a közösségi oldalán: a műsorvezetőnő egy közös képet posztolt a fiával, rajongói pedig szóhoz sem jutnak az ámulattól.

Elragadó fotót posztolt

Lékai-Kiss Ramóna rendszeresen enged betekintést a mindennapjaiba és megosztja életének legfontosabb pillanatait a követőivel – legyen szó akár munkáról, vagy a családjáról. Válogatott kézilabdás férjével, Lékai Mátéval boldogabbak nem is lehetnének: közel három éve álltak oltár elé, szerelmükből pedig született egy gyermek, Noé, aki csak ritkán szerepel a TV2 műsorvezetőjének Instagram oldalán – éppen ezért érte meglepetésként a követőket, mikor a minap egy friss posztban meglátták, mekkorát nőtt a kisfiú. Galériánkban megmutatjuk!

Ramóna és Máté 2019-ben mondták ki a boldogító igent, és még abban az évben világra jött közös fiuk, Noé. A kisfiú idén januárban ünnepelte harmadik születésnapját, édesanyja pedig egy megható poszttal és élete első fotójával köszöntötte.
Kattints a további képekért!

A hírességnél betelt a pohár: elege lett abból, hogy mindenki arról beszél, hogy terhes, pedig állítja, a pletykáknak semmi alapja.

Leadfotó: Instagram/ ramona_kiss

Oldalak