Szívükhöz kaptak a rajongók: Britney Spears meztelenkedős videóval jelentkezett be a nászútjáról

Az énekesnő újfent tanújelét adta, hogy nem ismer semmiféle skrupulust, erkölcsi aggályt, ha a féktelen magamutogatásról van szó.

Majdnem tönkretették Britney esküvőjét

Britney Spears és szerelme, az énekesnőnél több mint 10 évvel fiatalabb Sam Asghari Los Angelesben fogadott örök hűséget egymásnak a múlt hónapban. Az egykori tinisztár még 41 esztendősen is vonzza a botrányokat, így aztán nem is meglepetés, hogy az esküvőjét is színesítette egy skandallum. Britney volt férje, Jason Alexander ugyanis megpróbált belógni a ceremóniára, verekedésbe keveredett a biztonságiakkal, s végül vandalizmus és birtokháborítás miatt őrizetbe is vették a férfit. (Az énekesnő és Alexander egyébként gyermekkori cimborák, Las Vegasban, egy rögtönzött esküvőn keltek egybe még 2004-ben, frigyük azonban mindösszesen 55 óráig tartott.) A hírek szerint Alexandert egy ideig biztosan nem helyezik szabadlábra: ügyvédje fellebbezése dacára most is előzetesben van. A férfit már nemcsak zaklatással, vandalizmussal és birtokháborítással vádolják, de családon belüli erőszak miatt is eljárást indítottak ellene, így aztán most tényleg összecsaptak a feje felett a hullámok.

Britney Spears viszont végre-valahára lubickol a felhőtlen boldogsában. Asgharival együtt nemrég nászútra mentek: egy festői szépségű szigeten vakációznak. Spears természetesen a mézeshetei alatt is újabb és újabb érdekes tartalmakkal szórakoztatja Instagram-követőit. Legutóbbi bejelentkezésével azonban ismét túllépett egy határt.

Fotó: 123rf

Lapozz Britney döbbenetes videójáért!

Oldalak

  • 1
  • 2