Kocsis Korinna csodálatos baba-mama fotón mutatta meg újszülött kisfiát

Két hete született meg Kocsis Korinna első gyermeke. A szépségkirálynő az Instagramon mutatta meg gyönyörű kisfiát.

Kocsis Korinna kisfia

Nagyot fordult a világ Kocsis Korinnával május 11-én, ekkor jött ugyanis világra a szépségkirálynő első gyermeke. „Isten hozott, kisfiunk!” – írta kisbabája születését bejelentő Instagram-posztjában, de több részletet egyelőre nem árult el. Az első, mindössze az baba szülei kezében lévő ujjacskáit mutató kép után a modell a napokban újabb fotót mutatott kisfiáról. Korinna május 24-én ünnepelte a születésnapját, ez alkalomból posztolta a tündéri baba-mama fotót, illetve köszönetet mondott a sok kedves üzenetért. „Ő életem legszebb ajándéka!” – fűzte hozzá a közzétett képhez.

Kocsis Korinnának nem szokása a nyilvánosság orrára kötni a magánélete részleteit, nemrég azonban elárulta, hogy tavaly véget ért ötéves párkapcsolata, és már új szerelmétől várja első gyermekét, akivel karácsonykor jegyezték el egymást. Az esküvőt akkorra tervezik, amikor már egy picit szabadabban élhetik meg a nagy napot.

Balázs Andi az RTL Klub Reggeli című műsorában mesélt arról, hogy jóllehet régóta egy párt alkot jelenlegi szerelmével, sosem álltak oltár elé - annak dacára sem, hogy a lánykérésre több ízben is sor került.

Leadfotó: instagram.com/realkorinnakocsis

Oldalak