Kate Moss tanúvallomást tett Johnny Deppről: Amber Heard kellemetlen helyzetbe került

A szupermodell elmondta, őt bántalmazta-e Johnny Depp a kapcsolatuk alatt, ahogyan azt korábban Amber Heard állította. Kate Moss a kilencvenes években járt együtt a színésszel, a bíróságon videóhíváson keresztül jelent meg.

Hazugságon kapták Amber Heardöt

Hetek óta tart, de már végéhez közeledik Amber Heard és Johnny Depp tárgyalássorozata, amit a színész indítványozott, mikor ötvenmillió dolláros pert akasztott egykori neje nyakába, mivel egy általa írt cikkben családon belüli erőszak áldozataként állította be magát, utalva ezzel arra, hogy Depp korábban bántalmazta őt. Heard ellentámadásként százmillióra perelte be a színészt, azt állítva: őt is sok veszteség érte, munkáktól esett el Depp abúzusa és a házasságukat követő botrányok miatt. Nem áll azonban túl jól a színésznő szénája: azon túl, hogy több korábbi állításáról bebizonyosodott, hogy nem voltak feltétlenül igazak, a közvélemény is inkább Depp pártját fogja, valóságos gyűlöletkampány indult Heard ellen a közösségi oldalakon.

Nemrég Depp ügyvédje, Camille Vasquez ugrasztotta ki a nyulat a bokorból, mikor Heard arról beszélt, hogy egyszer a lépcsőn állt, amikor a színész állítólag rácsapott egyet – írja az Index. Mint modta, ekkor rögtön eszébe jutott egy pletyka ex-férje korábbi barátnőjéről – amely szerint Depp erőszakosan bánt Kate Moss-szal és lelökte őt egy lépcsőn –, ezért tudta, mi következik, így megütötte a színészt. Ezek után nyílt lehetősége a színész jogi csapatának felvenni a tanúk listájára a modellt, akit a kilencvenes években volt együtt Johnny Deppel.

Most a szupermodell is megjelent a tanúk padján, hogy maga számoljon be a szóbeszéd igazságtartalmáról. Kate Moss videón keresztül kapcsolódott be, mivel jelenleg az Egyesült Királyságban tartózkodik. Visszaemlékezve a Heard által is említett incidensre elárulta, Deppel épp egy hotelben voltak, a színész elhagyta a szobát, majd ő is követte. Mivel esős volt az idő, ezért véletlenül lecsúszott a lépcsőn, és megsérült a háta. Mint mondta, sírt a fájdalomtól, de Depp egyből ott termett, hogy segítsen. Bevitte a szállodai szobájukba, majd orvosi ellátást is kapott.

Ahogy a színésznő kijelentette, Depp sosem bánt vele erőszakosan négy évig tartó kapcsolatuk alatt, még csak meg sem lökte. Valamint hozzátette, szimpla baleset történt, és a színész egyből felajánlotta a segítségét. Tehát a Heard által korábban említettek ismét nem feleltek meg a valóságnak, és valóban pletykáról volt szó.

Ellen Barkin féltékenynek írta le Johnny Deppet, aki állítása szerint egyszer egy borosüveget is eldobott a társaságában. Minderről a bírósági vallomásában beszélt.

Leadfotó: Barry King/WireImage

Oldalak