Háromszor kérték meg a kezét, ám az összes jegygyűrűjét elvesztette a magyar színésznő

Balázs Andi az RTL Klub Reggeli című műsorában mesélt arról, hogy jóllehet régóta egy párt alkot jelenlegi szerelmével, sosem álltak oltár elé - annak dacára sem, hogy a lánykérésre több ízben is sor került.

"Elüldögélnék még mellette húsz évet"

Balázs Andi színésznő 2017-ben tett szert országos ismertségre, ekkor lett ugyanis a CBA (Príma) üzletlánc reklámarca: "Kasszás Erzsi" szerepében rengeteg néző retinájába égett bele, később pedig olyan közkedvelt tévéműsorokkal növelte ázsióját, mint A nagy duett vagy a Konyhafőnők VIP, ugyanakkor egy rövid ideig a TV2 FEM3 Café című műsorát is vezette. Viszonylag ritka alkalom, amikor a 43 esztendős színésznő a magánéletéről is mesél, az RTL Klub Reggelijében azonban párkapcsolatáról is faggatták.

Balázs Andi elárulta: 20 éve van együtt párjával, Gáborral, akivel jelenleg is harmonikusnak mondható a szerelmük. "Pont tegnap jutott eszembe, amikor kocsival mentünk hazafelé, hogy elüldögélnék még mellette húsz évet" - mondta tréfásan a jeles magyar színésznő, aki azt sem rejtette véka alá, hogy úgy érzi, mintha egy szempillantás alatt volna suhant el ez a két évtized.

Gábor egyébiránt megígérte a színésznőnek, hogy bármikor sor kerülhet az esküvőre, amikor Balázs Andi úgy érzi, megérett rá a kapcsolatuk. A szerelmesek ugyanakkor papír nélkül is felhőtlenül boldogok, ráadásul tapasztalják is, hogy az idő őket igazolta. "Volt egy olyan, a baráti társaságunkba tartozó pár, akik háromszor váltak el a mi együttlétünk alatt" - árulta el mosolyogva a 43 éves híresség.

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

  • 1
  • 2