Sztárok

Nagy a baj: Kim Dzsongun a jelek szerint nagyon rossz egészségügyi állapotban van, a diktátort súlyos lelki problémák is gyötrik

A napokban felröppent hírek szerint Észak-Korea legfelsőbb vezetője közel sem olyan erős és egészséges, mint amennyire azt a világnak mutatja, sőt mi több, a diktátor lelki válságba is került az utóbbi időben.

Senkire nem hallgat

Mint ahogyan arról tavaly nyár végén mi is beszámoltunk, Kim Dzsongunt is ledöntötte a lábáról a koronavírus, holott Észak-Korea sokáig azt állította, hogy a járvány egyáltalán nincs jelen az országban, sőt mi több, egyetlen ember sem betegedett le. Nos, ez nyilván nem volt igaz, még akkor sem, ha az országból egyáltalán nem érkeztek statisztikai adatok a járványra vonatkozóan, hiszen az észak-koreai diktátor húga szerint maga Kim Dzsongun is átesett a fertőzésen, amit állítólag csak és kizárólag annak köszönhetően vészelt át, hogy a helyben fejlesztett gyógyszereket szedte be, nem pedig a vakcinák egyikével oltatta be magát. Nos, hogy ebből mennyi igaz, az valószínűleg sosem fog kiderülni, az azonban tény, hogy Kim Jodzsong, a diktátor testvére korábban azt nyilatkozta, bátyja súlyos beteg volt, magas lázzal küzdött, ám ennek ellenére állítólag egy pillanatra sem állt meg pihenni országa jóléte érdekében. Úgy tűnik tehát, hogy a járvány a legerősebb kezű vezetőket sem kíméli és kerüli el, Kim Dzsongunnak azonban nem csupán a koronavírussal kellett megküzdenie a hírek szerint, ugyanis a vezető állítólag jelenleg is nagyon rossz egészségügyi állapotban van, amit lelki bajai csak tovább súlyosbítanak.

A Kim Dzsongunhoz közel állók nagyon aggódnak a vezetőért, aki állítólag senkire sem hallgat, sem családjára, sem pedig orvosaira, így az országban attól tartanak, ha a diktátor így folytatja, akkor nemsokára eljöhet számára a vég.
Kattints a további képekért!

Joe Biden amerikai elnök feleségének bőrén két rákos elváltozást is felfedeztek az orvosok.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Bizony, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket egyenesen cikinek tart az emberek többsége. Ilyen a Crocs papucs, vagy a lábmelegítő, és az ejtőernyős nadrág is.
Lifestyle
A Bak napját váratlanul feldobja egy jó hír. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Talán nem is gondolnád, de hatalmas hibát követsz el, ha nem fogyasztod ezt a szervezet számára nagyon fontos élelmiszert a fogyókúra alatt.