Sztárok

Ebben a súlyos betegségben szenvedett Kim Dzsongun: a diktátor húga elárulta, milyen tünetei voltak az észak-koreai vezetőnek

Kim Dzsongun húgának elmesélése alapján a vezető is elkaphatta a koronavírust – Kim Jodzsong egy beszédében azt is elárulta, hogyan viselte a diktátor a betegséget, és pontosan milyen tünetei voltak.

Az erős vezetőt is ledöntötte a lábáról a vírus

A koronavírus-járvány már több mint két éve az életünk része, és bár a világ minden országa próbálta ez idő alatt felvenni a betegséggel a harcot, ez eddig közel sem volt olyan sikeres, mint azt a kezdetekben reméltük. Bár a vakcináknak köszönhetően talán kevesebb lett a halállal végződő esetek száma, a Covid jelenleg is újra és újra lecsap, kortól és nemtől függetlenül. A statisztikák alapján Magyarországon eddig 2 millióan kapták el a fertőzést, ebből pedig 46.966 ember hunyt el, míg világszerte az összes eset lassan eléri a 600 milliót, amiből 6,44 millióan életüket is vesztették a járvány miatt. Egy hely van, ahonnan azonban nem igazán érkeznek statisztikai adatok a járványra vonatkozóan, ez pedig Észak-Korea, a világ talán egyik legrejtélyesebb és legelzártabb országa – a minap viszont vezetője, Kim Dzsongun bejelentette, hogy Észak-Korea elbánt a koronavírussal és legyőzte azt, így eltörölték a maszkviseléssel kapcsolatos szabályokat, és nagyjából minden intézkedést. A vezetés szerint az országnak nem a vakcinák miatt sikerült elbánni a vírussal, hanem a helyben fejlesztett gyógyszerek segítségével, amit példátlan sikernek tituláltak – igen ám, de a hírek szerint maga Kim Dzsongun is átesett a betegségen, húga pedig egy beszédben azt is elárulta, hogyan viselte a fertőzést a diktátor.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok