Sztárok

40 évvel fiatalabb férfit csavart az ujja köré Cher: a popdíva szerelmes tiniként rajong Alexanderért, aki az unokája lehetne – fotók

A 76 éves Cher néhány hónapja ismerte meg egy divatbemutatón fiatal szerelmét, akitől azóta sem tud elszakadni. Noha a különös páros tudja, hogy románcuk elsőre furcsának tűnhet, azt állítják, tökéletesen működik köztük a kémia.

Rajonganak egymásért

Minden idők egyik legsikeresebb női előadójának mondhatja magát a cseroki-indián felmenőktől származó Cher, akiről első látásra el sem hisszük, hogy már 76 éves. Az énekesnő elképesztően tartja magát, ám ez nagyrészt a plasztikai beavatkozásainak köszönheti, de amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy csak úgy árad belőle a fiatalos lendület és az életerő, ami nem is csoda, tekintve, hogy egy olyan férfi oldalán találta meg a boldogságot, aki az unokája lehetne. Míg egyesek örülnek a régóta magányos világsztár boldogságának, vannak, akik aggódnak érte, ő azonban nem törődik a kritikákkal: menthetetlenül szerelmes a párjába, akiről úgy áradozik, mint egy szédült kamaszlány, ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy nem mindennapi kapcsolatukat hamarosan új szintre emelik, hiszen az énekesnő jegygyűrűt kapott karácsonyra. Galériánkban megmutatjuk, ki rabolta el az utánozhatatlan popikon szívét:

A 36 éves rapper és producer, AE, teljesen nevén Alexander Edwards jóval azután jött világra, hogy az Oscar-, Emmy-, Grammy- és Golden Globe-díjas énekesnő a második férjétől is elvált. Azonban őket egyáltalán nem zavarja az óriási korkülönbség, lélekben ugyanis egyidősnek érzi magukat.
Kattints a további képekért!

Minden idők egyik legsikeresebb női előadójának mondhatja magát Cher, akiről első látásra el sem hisszük, hogy már 76 éves. A popdíva elképesztően tartja magát, ám ez nagyrészt a plasztikai beavatkozásainak köszönheti.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....