Sztárok

Nem titok többé: valójában ebben a betegségben szenved III. Károly

Az új brit uralkodó duzzadt "virsliujjaira" milliók figyeltek fel világszerte. Végre az is kiderült, milyen kór okozza a kellemetlen tünetet.

Kihívások özöne

Mióta szeptember 8-án, édesanyja, II. Erzsébet királynő váratlan halála következtében trónra kerül, sosem látott nemzetközi figyelem összpontosul az új brit uralkodó, III. Károly alakja köré. Walesi hercegként hetven évet várt arra, hogy trónra léphessen, azonban minden jel arra mutat, hogy az uralkodás mégsem lesz számára hálátlan feladat: nemcsak saját és családja hírnevét kell helyreállítania, de egyre több repedés is látszik a monarchia gigantikus "testén" (még az is könnyen megeshet, hogy a Brit Nemzetközösség egyik országa köztársasággá alakul a jövőben, így Károly királynak le kell majd mondania ottani államfői tisztségéről - és ez csak egy hosszabb, kellemetlenebb folyamat kezdete lehet).

Egyáltalán nem véletlen, hogy a királyi család tisztelői viszonylag gyorsan kiszúrták: III. Károly ujjai zavarba ejtően duzzadtak. A jelenség egyáltalán nem új, már hosszú évek óta így néznek ki az uralkodó (a korábbi walesi herceg) végtagjai, eddig azonban senki sem tulajdonított különösebb figyelmet a jelenségnek. Mikor Károly király elfoglalta a trónt, egy csapásra megváltozott a helyzet: mindenki azt találgatja, vajon milyen betegségben szenvedhet a 73 éves államfő.

Fotó: 123rf

Lapozz, és rögtön megtudhatod te is!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.