Sztárok

Mély gyászba burkolózik Anthony Hopkins, súlyos veszteség érte a színészóriást

A walesi származású hollywoodi színésznagyság olyasvalakit gyászol, aki az elmúlt 13 évben nagyon közel férkőzött a szívéhez.

Magyarországon zárta a szívébe házi kedvencét

Gyászba burkolózik a 84 éves hollywoodi színészlegenda, Anthony Hopkins: A bárányok hallgatnak sztárja egy Facebook-bejegyzésben közölte, hogy szeretett macskája, Niblo eltávozott az élők sorából. A kóbor állatot még 2010-ben fogadta örökbe az Oscar-díjjal kitüntetett színésznagyság, amikor épp Magyarországon járt, és A rítus című ördögűzős horrort forgatta.

Hopkins szemlátomást imádta a macskát, még a közösségi médiában is sokszor posztolt olyan videókat, melyekben a négylábú házi kedvencnek is fontos szerep jutott. Különösen a koronavírus-járvány idején szaporodtak meg az ilyetén tartalmak a walesi születésű világsztár közösségi médiás plarformjain. Nem csoda, ha Niblót gyorsan megszerette a híresség népes rajongótábora is.

"Szeretett Niblónk, örökké a szívünkben élsz. És a tánc folytatódik. 2009 – 2022" - olvasható a már említett Facebook-bejegyzésben, melyben egy videó is látható Niblóról.

Tavaly megkapta második Oscarját

Anthony Hopkins legutóbb Florian Zeller kamaradrámájának, Az apának (2020) címszerepével került a figyelem középpontjába. A színészóriás egy idős, demenciában szenvedő férfit alakított, aki lassacskán minden kapcsolatát elveszíti a külvilággal. Alakításával mindenkit lehengerelt, és a 2021-es Oscar-ceremónián (sokak meglepetésére) aranyszobrocskát is kapott teljesítményéért. Hopkins és Zeller együttműködése ezzel egyébként nem ért véget: A bárányok hallgatnak, a Napok romjai és az Árnyékország sztárja hamarosan ismét együtt forgat majd a rendezővel, méghozzá a The Sun, azaz A fiú című film alkalmával (további szereplők: Hugh Jackman, Vanessa Kirby és Laura Dern).

Fotó: 123rf

Michael Jackson famíliája igencsak népes: összesen kilencen voltak testvérek, ám a pop királya állítólag húgát, Janet Jacksont szerette a legjobban – most az is kiderült, kapcsolatuk is ezt a szeretet tükrözte-e valójában.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.