Sztárok

Elképesztő Schwarzenegger fiának átalakulása: csak úgy olvadnak a kilók az egykoron túlsúlyos Christopherről - Fotók

A sztárcsemete világéletében súlyfelesleggel küzdött, az utóbbi időben azonban életmódváltásba kezdett, ami mára meg is hozta igencsak látványos gyümölcsét.

Egy percre sem adta fel

Elsőre furcsa belegondolni, pedig így van: a testépítőből hollywoodi színésszé vált Arnold Schwarzenegger egyik fia, a 24 esztendős Christopher világéletében súlyproblémákkal küzdött. Nehéz lenne pontosan megmondani, mi is állhat a jelenség hátterében, hiszen a Terminátor, a Kommandó, a Total Recall - Az emlékmás és az Ovizsaru sztárja minden idők egyik legikonikusabb, legizmosabb férfitestét birtokolja (na jó, legyünk őszinték: csak birtokolta), így akár ki is zárhatnánk, hogy puszta genetikáról van szó. Lehetséges, hogy Christopher életmódja okolható a jelentős súlygyarapodásért, de az is elképzelhető, hogy egészen más okra vezethető vissza az ifjú sztárcsemete elhízása. Mindenesetre a plusz kilók mára leolvadtak a fiatal Schwarzeneggerről, mégpedig hihetetlen, már-már földöntúli akaraterejének, szorgalmának és kitartásának köszönhetően. Most következő galériánkban bemutatjuk, miből is lesz a cserebogár: így fogyott le a világ leghíresebb testépítőjének gyermeke!

Tekintsd meg galériánkat a folytatásért!

Christopher még húszas évei hajnalán is kifejezetten testes srácnak számított.
Kattints a további képekért!

13 éve nincs köztünk Bujtor István: a legendás színész 2009-ben egy szerető feleséget, valamint két gyermeket hagyott hátra – fia, Balázs ma már 47 éves, és az évek múlásával egyre jobban hasonlít édesapjára.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Egyre nagyobb teret hódít a zero waste, nem véletlenül. Tudatos hozzáállással és újrahasznosítással nemcsak a környezetet kíméled, de rengeteget spórolhatsz is vele.
Sztárok
A híresség a Facebook-fotóhoz fűzött szöveges kommentárjában azt is elárulta, miért vállalta a pikáns felvételt.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nemigen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!