Sztárok

Elképesztő Schwarzenegger fiának átalakulása: csak úgy olvadnak a kilók az egykoron túlsúlyos Christopherről - Fotók

A sztárcsemete világéletében súlyfelesleggel küzdött, az utóbbi időben azonban életmódváltásba kezdett, ami mára meg is hozta igencsak látványos gyümölcsét.

Egy percre sem adta fel

Elsőre furcsa belegondolni, pedig így van: a testépítőből hollywoodi színésszé vált Arnold Schwarzenegger egyik fia, a 24 esztendős Christopher világéletében súlyproblémákkal küzdött. Nehéz lenne pontosan megmondani, mi is állhat a jelenség hátterében, hiszen a Terminátor, a Kommandó, a Total Recall - Az emlékmás és az Ovizsaru sztárja minden idők egyik legikonikusabb, legizmosabb férfitestét birtokolja (na jó, legyünk őszinték: csak birtokolta), így akár ki is zárhatnánk, hogy puszta genetikáról van szó. Lehetséges, hogy Christopher életmódja okolható a jelentős súlygyarapodásért, de az is elképzelhető, hogy egészen más okra vezethető vissza az ifjú sztárcsemete elhízása. Mindenesetre a plusz kilók mára leolvadtak a fiatal Schwarzeneggerről, mégpedig hihetetlen, már-már földöntúli akaraterejének, szorgalmának és kitartásának köszönhetően. Most következő galériánkban bemutatjuk, miből is lesz a cserebogár: így fogyott le a világ leghíresebb testépítőjének gyermeke!

Tekintsd meg galériánkat a folytatásért!

Christopher még húszas évei hajnalán is kifejezetten testes srácnak számított.
Kattints a további képekért!

13 éve nincs köztünk Bujtor István: a legendás színész 2009-ben egy szerető feleséget, valamint két gyermeket hagyott hátra – fia, Balázs ma már 47 éves, és az évek múlásával egyre jobban hasonlít édesapjára.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.