Sztárok

Elképesztő Schwarzenegger fiának átalakulása: csak úgy olvadnak a kilók az egykoron túlsúlyos Christopherről - Fotók

A sztárcsemete világéletében súlyfelesleggel küzdött, az utóbbi időben azonban életmódváltásba kezdett, ami mára meg is hozta igencsak látványos gyümölcsét.

Egy percre sem adta fel

Elsőre furcsa belegondolni, pedig így van: a testépítőből hollywoodi színésszé vált Arnold Schwarzenegger egyik fia, a 24 esztendős Christopher világéletében súlyproblémákkal küzdött. Nehéz lenne pontosan megmondani, mi is állhat a jelenség hátterében, hiszen a Terminátor, a Kommandó, a Total Recall - Az emlékmás és az Ovizsaru sztárja minden idők egyik legikonikusabb, legizmosabb férfitestét birtokolja (na jó, legyünk őszinték: csak birtokolta), így akár ki is zárhatnánk, hogy puszta genetikáról van szó. Lehetséges, hogy Christopher életmódja okolható a jelentős súlygyarapodásért, de az is elképzelhető, hogy egészen más okra vezethető vissza az ifjú sztárcsemete elhízása. Mindenesetre a plusz kilók mára leolvadtak a fiatal Schwarzeneggerről, mégpedig hihetetlen, már-már földöntúli akaraterejének, szorgalmának és kitartásának köszönhetően. Most következő galériánkban bemutatjuk, miből is lesz a cserebogár: így fogyott le a világ leghíresebb testépítőjének gyermeke!

Tekintsd meg galériánkat a folytatásért!

Christopher még húszas évei hajnalán is kifejezetten testes srácnak számított.
Kattints a további képekért!

13 éve nincs köztünk Bujtor István: a legendás színész 2009-ben egy szerető feleséget, valamint két gyermeket hagyott hátra – fia, Balázs ma már 47 éves, és az évek múlásával egyre jobban hasonlít édesapjára.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Egészség
A kertedben hasznos gyógynövény lehet, a szántóföldeken viszont sok bosszúságot képes okozni.
Sztárok
Csütörtök délelőtt jelentették be, hogy az 55 esztendős ausztrál énekesnő is fellép majd az idei Sziget Fesztiválon.