Sztárok

Tolvai Reni egy szál kivágott fürdőruhában táncolt, videót is közölt róla: Követői nagyon kiakadtak az énekesnő viselkedésén

Tolvai Reni bevállalós videót közölt Instagram oldalán, azonban a követői nem nézték jó szemmel az énekesnő viselkedését.

Csalódott kommentek

Az egykori Megasztár győztes énekesnő általában nem rest szexi képeket közölni magáról a közösségi oldalán, büszkén vállalja magát és testét, így minden bizonnyal ehhez már a követői is hozzászoktak, sőt, vélhetően többek között emiatt iratkoztak fel az oldalára.

Legújabb videója azonban a kommentek alapján kicsapta a biztosítékot a követőtáborában. A videón az énekesnő látható, amint Beyoncé Cuff It cimű slágerére táncol egy nem sokat takaró, nagyon dögös fürdőruhában, amit egy napszemüveggel és egy baseball sapkával dobott fel.

Ugyan a videó nem mutat sem többet, sem kevesebbet, mint amennyit az énekesnő általában szokott mutatni magáből, sőt, ebben a fürdőruhában is többször posztolt már fotót magáról az oldalán, mégis ez a videó valamiért nagyon rosszul érintette néhány követőjét. "Gyönyörű nő vagy, egyedi és csodálatos hanggal de az egészet az ilyen jellegű viselkedéseddel olcsóvá és blőddé teszed ami borzalmasan szomorú… lehetnél igazi Díva, ehelyett…" - írta az egyik kommentelő, kifejezve nemtetszését.

Egy másik, kommentje alapján régi követője a csalódottságának adott hangot: "Hát eljött a pont, hogy kikövesselek. Anno pont azért kezdtelek el követni mert normális voltál. Értem én szépen lefogytál de ez már Nekem is sok. Sajnálom, hogy valahol ezen az úton elveszítetted önmagadat…. Lassan az oldalad nem más csak egy pózolás. További sok sikert! Térj vissza az alapokhoz" - írta. Végigtekerve a kommenteken nagyon hasonló hozzászólásokat lehet olvasni, az énekesnő egyelőre egyikre sem reagált.

Forrás: Instagram Fotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.