Sztárok

Meghan Markle megszegett egy ősi szokást: ezt a hagyományt még Kamilla is betartotta

II. Erzsébet teljesen ledöbbent, amikor megtudta: Meghan Markle egy nagyon régi hagyományt tervez megszegni az esküvőjén.

A néhai uralkodó nagyon hagyománytisztelő volt

Meghan Markle és Harry herceg története 2016. júliusában kezdődött, amikor egy közös barátjuk vakrandit szervezett nekik Londonban, néhány hónappal később pedig már a nyilvánosság előtt is felvállalták a kapcsolatukat. A következő év novemberében bejelentették az eljegyzésüket, majd 2018. május 19-én a windsori kastély Szent György-kápolnájában örök hűséget fogadtak egymásnak. Azóta sok minden történt a brit királyi család háza táján, a legnagyobb botrányt azonban minden bizonnyal az váltotta ki, amikor a sussexi hercegi pár 2020. január elején bejelentette, hogy a monarchiától függetlenül szeretnék folytatni életüket, majd az Egyesült Államokba költöztek. II. Erzsébet halála után ismét nagyobb szerepet vállaltak a nyilvánosság előtt, s bár jelenleg úgy tűnik, hogy a házaspár viszonya rendeződhet a família tagjaival, szakértők szerint hosszú távon erre nincs sok esély. A The New Royals című könyv szerzője, Katie Nicholls évek óta azt vizsgálja, mi zajlik pontosan a palota falain belül, nemrég pedig nyilvánosságra hozta azt is, miért váltott ki II. Erzsébetből óriási döbbenetet, amikor megtudta, milyen ruhát visel majd Meghan az esküvőjén. Részletek a galériában!

Mint ismert, Meghannak nem ez volt az első esküvője, 2004-ben ugyanis Trevor Engelson amerikai producer csavarta el a fejét, akivel 2011-ben oltár elé állt. Ám a házasságuk hamar romlani kezdett.
Kattints a további képekért!

Megfélemlítés, toxikus munkahelyi környezet, megalázó bánásmód – többek között ezekkel gyanúsítják Meghant és Harryt a hercegi pár egykori alkalmazottjai, akiknek ügyében kivizsgálás is indult.

Leadfotó: MTI/EPA/Andy Rain

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.