Sztárok

Hihetetlen, miket tiltanak neki: ezeket az átlagos dolgokat nem csinálhatja mostantól Katalin hercegné

Vannak köztük olyanok, amiket Vilmos neje eddig sem tehetett meg, némelyik tiltás azonban azután lépett életbe, hogy Katalin megkapta Károly királytól a walesi hercegné címet.

Még több szabály vonatkozik rá az új rangja miatt

II. Erzsébet királynő halálával bizony megváltoztak a dolgok a palotában: Katalin például az új királytól, III. Károlytól megkapta a walesi hercegné címet, férje, Vilmos pedig első számú trónörökössé lépett elő. Katalin felett ezáltal rangban már csak egyetlen nő áll, a király hitvese, Camilla Parker Bowles, így nem meglepő, hogy a hercegnének a címváltoztatással és a családban betöltött még magasabb pozíciójával bizony a kötelességei is megnőttek, valamint még inkább oda kell figyelnie arra, mikor és mit csinál. Bár eddig sem volt könnyű élete, a palota szigorú szabályait és etikettjét most még jobban be kell tartania, hiszen a királynő halálával ő és férje is egy lépéssel közelebb kerültek ahhoz, hogy egy nap belőlük váljon az új uralkodói pár, így Vilmos és Katalin gyakorlatilag most egyáltalán nem hibázhat, hiszen jobban kell vigyázniuk jó hírnevükre, mint eddig bármikor. És hogy ez milyen tiltásokkal jár a walesi hercegné számára? Galériánkban mutatjuk!

Nem szavazhat A politikai választások során Katalin bizony nem szavazhat, ugyanis a királyi család tagjai nem oszthatják meg politikai nézeteiket és az e téren alkotott véleményüket a nyilvánossággal, hiszen semlegesnek kell maradniuk a brit kormány ügyeiben. A família tagjainak egyébként tilos az is, hogy bármilyen politikai tisztséget betöltsenek és elinduljanak egy választáson, így ezt például Harry sem tehette, amikor a 2020-as elnökválasztás előtt az Egyesült Államokba költözött.
Kattints a további képekért!

Megfélemlítés, toxikus munkahelyi környezet, megalázó bánásmód – többek között ezekkel gyanúsítják Meghant és Harryt a hercegi pár egykori alkalmazottjai, akiknek ügyében kivizsgálás is indult.

Leadfotó: MTI/EPA/Neil Hall

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.