Sztárok

Hihetetlen, miket tiltanak neki: ezeket az átlagos dolgokat nem csinálhatja mostantól Katalin hercegné

Vannak köztük olyanok, amiket Vilmos neje eddig sem tehetett meg, némelyik tiltás azonban azután lépett életbe, hogy Katalin megkapta Károly királytól a walesi hercegné címet.

Még több szabály vonatkozik rá az új rangja miatt

II. Erzsébet királynő halálával bizony megváltoztak a dolgok a palotában: Katalin például az új királytól, III. Károlytól megkapta a walesi hercegné címet, férje, Vilmos pedig első számú trónörökössé lépett elő. Katalin felett ezáltal rangban már csak egyetlen nő áll, a király hitvese, Camilla Parker Bowles, így nem meglepő, hogy a hercegnének a címváltoztatással és a családban betöltött még magasabb pozíciójával bizony a kötelességei is megnőttek, valamint még inkább oda kell figyelnie arra, mikor és mit csinál. Bár eddig sem volt könnyű élete, a palota szigorú szabályait és etikettjét most még jobban be kell tartania, hiszen a királynő halálával ő és férje is egy lépéssel közelebb kerültek ahhoz, hogy egy nap belőlük váljon az új uralkodói pár, így Vilmos és Katalin gyakorlatilag most egyáltalán nem hibázhat, hiszen jobban kell vigyázniuk jó hírnevükre, mint eddig bármikor. És hogy ez milyen tiltásokkal jár a walesi hercegné számára? Galériánkban mutatjuk!

Nem szavazhat A politikai választások során Katalin bizony nem szavazhat, ugyanis a királyi család tagjai nem oszthatják meg politikai nézeteiket és az e téren alkotott véleményüket a nyilvánossággal, hiszen semlegesnek kell maradniuk a brit kormány ügyeiben. A família tagjainak egyébként tilos az is, hogy bármilyen politikai tisztséget betöltsenek és elinduljanak egy választáson, így ezt például Harry sem tehette, amikor a 2020-as elnökválasztás előtt az Egyesült Államokba költözött.
Kattints a további képekért!

Megfélemlítés, toxikus munkahelyi környezet, megalázó bánásmód – többek között ezekkel gyanúsítják Meghant és Harryt a hercegi pár egykori alkalmazottjai, akiknek ügyében kivizsgálás is indult.

Leadfotó: MTI/EPA/Neil Hall

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Letícia királyné ismét fenséges szettben jelent meg a nyilvánosság előtt: VI. Fülöp spanyol király felesége gyönyörű színű ruhát választott magának, amiben még Katalin hercegnét is lekörözte.
Sztárok
A sussexi herceg egy sajtóper miatt utazott a brit fővárosba. Ha már úgyis arra járt, felvette a kapcsolatot édesapjával, III. Károllyal, a király válasza azonban minden bizonnyal hidegzuhanyként...
Lifestyle
A szakértők szerint érdemes kétszer is meggondolni, hogy kombináljuk-e ezeket a termékeket egymással a hatásosabbnak gondolt végeredmény érdekében.