Sztárok

Ő Delhusa Gjon ritkán látott, 44 évvel fiatalabb kedvese: a zenész 10 éve fülig szerelmes Fanniba – fotók

Delhusa Gjon 10 éve van együtt párjával, Fannival, akivel az óriási korkülönbség ellenére is tökéletesen működnek együtt mind a mai napig.

Rajonganak egymásért

Nincs bevált recept a boldog párkapcsolatra, hiszen minden embernél más és más tényező élvez prioritást: vannak, akik a hűséget tartják a legfontosabbnak, míg mások a bizalmat; sokan arra esküsznek, hogy tiszteletben kell tartani egymás privát szféráját, de az ideális kommunikáció és a konfliktusok megfelelő kezelése sem utolsó szempont. Ugyanígy a korkülönbséggel kapcsolatban is megoszlanak a vélemények, hiszen akadnak, akik el sem tudnák képzelni, ha a partnerük évekkel – vagy akár évtizedekkel – fiatalabb vagy idősebb lenne náluk, míg másoknál egyáltalán nem számít a kor. Delhusa Gjon és párja, a nála 44 évvel fiatalabb Fanni sem csinál ebből problémát, sőt: a korkülönbség sosem vert közéjük éket, amit jól bizonyít az is, hogy immáron 10 éve kitartanak egymás mellett jóban-rosszban. Galériánkban megmutatjuk, kinek a személyében talált rá a szerelemre az albán származású magyar énekes:

2014-ben derült ki, hogy Delhusa Gjon szívét egy nála 44 évvel fiatalabb sportolónő, az akkor 19 éves Fanni rabolta el: a környezetük eleinte nem hitt abban, hogy a kapcsolatuk hosszú idejű lesz, ám a szerelmesek végül rácáfoltak erre.
Kattints a további képekért!

Mit számít tíz-húsz év? Pszichológusok is megerősítették, hogy akár sikeresebb is lehet egy olyan párkapcsolat, ahol a nő az idősebb, vagy meglepően nagy a korkülönbség. Mutatjuk a részleteket.

Leadfotó: Facebook/ Delhusa GJON Hivatalos Oldala

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!