Sztárok

György herceggel elszaladt a ló: megfenyegette osztálytársát a trónörökös, senki sem gondolta volna, hogy ilyen szemtelen

Eddig csendes, komoly és nyugodt herceg hírében állt, most azonban kiderült, hogy az ifjú György talán mégsem olyan jófiú, mint azt gondoltuk.

Harry 2.0?

Vilmos és Katalin legidősebb gyermeke, György még csak 9 éves, de már mos rengeteg brit szívébe belopta magát, és az évek alatt a királyi család egyik legkedveltebb tagja lett, ami nem is csoda, hiszen Vilmost is rengetegen szeretik, három utódja közül pedig talán György az, aki a leginkább hasonlít édesapjára. Van benne tartás és komolyság, az pedig már most látszik, hogy egy nap minden bizonnyal szüleihez hasonló, kötelességtudó és felelősségteljes felnőtt lesz belőle, aki idővel Nagy-Britannia remek királyává is válhat, lévén hogy ő az, aki születésénél fogva az előkelő második helyet foglalja el jelenleg a brit trónöröklési rendben. Igen ám, de az eddig alázatosnak és felnőttesen viselkedő hercegről a minap csúnya hírek láttak napvilágot, legalábbis nem olyanok, amelyekhez vele kapcsolatban hozzá voltunk szokva: ahogyan azt a Daily Mail is írja, György herceggel az utóbbi időben kissé elszaladt a ló, ugyanis az iskolában furcsa kijelentések, már-már fenyegetések hagyták el Vilmosék fiának száját egy kisebb vita hevében…

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!