Sztárok

Intim vallomást tett a kamerák előtt Liptai Claudia, nézők százezrei pirultak bele - Videó

Az RTL Klub NőComment! című műsorában lett úrrá az őszinteségi roham a televízióson.

Váratlan vallomások

Liptai Claudia az utóbbi időben többször is a figyelem középpontjába került az RTL Klub NőComment! című műsorában tett kijelentései kapcsán. A legutóbbi adásban a vendégek például arról vitatkoztak, hogy egészséges, normális, esetleg szexi dolog-e, ha az ember párja az utcán az ellenkező nem vonzó képviselőit stíröli. Farkasházi Réka színésznő, aki csaknem 30 éve él boldog házasságban férjével, úgy fogalmazott, bizonyos kapcsolatokban az ilyesmi teljességgel elfogadott. Liptai Claudia mindenkit meglepett, amikor hatalmas lelkesedéssel kezdte el képviselni az utóbbiak álláspontját. A 49 éves műsorvezető így nyilatkozott férjéről, Pataki Ádám cukrászról: "Engem például zavar, ha nem néz meg egy csinos nőt, mert szerintem tök fontos dolog, hogy ő férfi maradjon." Majd hozzátette: "Igenis, én is megnézem!"

A híresség talán még ennél is meglepőbb és intimebb kijelentést tesz majd a NőComment! következő adásában. Az előzetesben például kerek perec kijelenti: "Sűrűn elvittem például a gyereket óvodába hálóingben. Fölvettem rá egy kabátot, és nem volt rajtam bugyi!" Nyilvánvalóan a reggeli kapkodás miatt "felejt el" ilyenkor rétegesen öltözködni, ugyanakkor - ahogy arra a 24.hu cikke felhívta a figyelmet - a szórakoztató műsor egy korábbi adásában Liptai Claudia azt is elárulta, hogy párizsit venni is fehérneműben szokott.

A mestercukrász Görögországban sérült meg, amikor egyik szikláról a másikra lépett. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy kórházi kezelésre szorult.

Leadfotó: RTL Klub

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Egy újabb szomorú történet, amin az internetezők a könnyeiket hullajtják.
Sztárok
Az Oscar-, Golden Globe-, Emmy- és BAFTA-díjas Shirley MacLaine lassan a kilencvenedik életévéhez közelít, fiatalos lendülete azonban ma is a régi.
Fashion&Beauty
Ez az olaj egy igen sokoldalú összetevő. Az aromaterápiás és ételízesítő képességein túl a hajunkra nézve is rengeteg előnye van.