Sztárok

Megadják majd a módját: ilyen lesz Kulcsár Edina és G.w.M. esküvője

A közeljövőben ugyan nem tervezik, hogy összekössék az életüket, de már most pontos elképzelésük van a majdani szertartással és lakodalommal kapcsolatban.

"A tetőpontok tetőpontján"

Páros interjút adott a TV2 Tények című műsorának Kulcsár Edina egykori szépségkirálynő és partnere, G.w.M., azaz Varga Márk zenész. A fáma szerint a két híresség között jelenleg is dúl a szerelem: kapcsolatuk legszebb napjait élik. A rapper kijelentése alapján lesz is még okuk az örömre, hiszen nemsokára világra jön első közös gyermekük. Kulcsár Edina szerint, jóllehet az esküvő gondolatával már kacérkodnak egy ideje, most nem ez az, ami prioritást élvez az életükben.

"A kapcsolatunk most nem is állhatna jobban, nagyon sok mindent megéltünk már az elmúlt időben, amit mások mondjuk tíz év alatt. Most elvagyunk, köszönjük szépen, de a jövőben majd lesz új a nap alatt" - fogalmazott a 31 éves influenszer.

"Hol tart a kapcsolatunk? Hát ez egy nagyon jó kérdés. Szerintem a tetőpontok tetőpontján tart. Erre nincsenek szavak, ez az első másodperctől kezdve egy olyasfajta boldogság, amit tiszta szívből mindenkinek kívánok" - tette hozzá G.w.M.

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.