Sztárok

A gazdagok és híresek elképesztő alvási szokásai - Ettől sikeres Ronaldo és Tom Cruise?

Tom Cruise, Cristiano Ronaldo, Michael Phelps. Tudod, mi a közös bennük? Gazdagok és híresek. De vajon a siker és a hírnév összefügghet azzal, hogy kettő vagy éppen nyolc órát alszunk?

Megágyaznak a sikernek?

Valljuk be: szeretünk aludni. Nemcsak azért, amiért álmunkban a legmerészebb álmaink is teljesülhetnek, hanem mert reggel megújult erővel ébredünk. Az alvás megerősíti az immunrendszert, javítja a szellemi kapacitást és a hangulatot, valamint csökkenti a stresszt. A gazdagoknak és a híreseknek pedig megvannak a maguk módszerei arra, hogyan hozzák ki a maximumot a pihenésből-

Érdemes vetned egy pillantást az alvási szokásaikra, mivel azok hatással lehetnek a teljesítményedre, és akár a sikered, a gazdagságod titkát is jelenthetik.

Kattints a galériára!

Michael Phelps egy magaslati kamrában alszik Michael Phelps olimpiai úszó 28 éremmel büszkélkedhet, amelyből 23 arany. Jelenleg ő tartja a valaha volt legtöbbet kitüntetett olimpikon rekordját. Az alvási szokásai valóban óriási szerepet játszhatnak a teljesítményében. Phelps egy kamrában alszik, ami olyan környezetet teremt, mintha körülbelül 2800 méter magasságban lenne. Lényegében a vörösvérsejtszám növelésével kényszeríti a szervezetét, hogy alkalmazkodjon kevesebb oxigénhez. Ez azt jelenti: amikor versenyez, a teste sokkal jobban bírja a terhelést, mivel az oxigén hatékonyabban jut el az izmokhoz.
Kattints a további képekért!

Súlyunk akkor is gyarapodhat, ha nem csinálunk mást, csak szundítunk.

forrás: listverse.com, leadkép: VCG/ gettyimages.com

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Egészen korai emlékeim vannak arról, hogy a szüleim a rákról beszélgetnek. Még a neve is elborzasztott! Ugyan felnőtt koromra elhalványodott a nagy ollós, vérvörös rák képe a tudatomban, amint a...
Lifestyle
Alig 40 ezer forintért hajlandó volt megválni a sminkjétől, igaz, ennek köszönhetően azonnal bukta a pasiját.
Lifestyle
Rachel Kennedy nem hitt a szemének, mikor megkapta az értesítőt a telefonjára, miszerint telitalálata volt a lottón. A pénz mégsem kapta meg, ugyanis egy dologról megfeledkezett.