Sztárok

Gillian Anderson 55 évesen is csak úgy ragyog: az X-akták sztárja mindenkit megbabonázott a vörös szőnyegen

Gillian Anderson, az X-akták egykori Scully ügynöke az ötvenes éveiben is csúcsformában van, melyről soron következő Scoop című filmjének londoni premierjén is tanúbizonyságot tett.

Gyönyörűen nézett ki

Mint ahogyan az már korábban napvilágot látott, filmet készített a Netflix András yorki herceg 2019-es elhíresült - óriási hazai és nemzetközi botrányt kavaró - BBC-interjújáról, amelyben III. Károly brit uralkodó öccse igyekezett magyarázni kapcsolatát az amerikai Jeffrey Epsteinnel, akit fiatalkorú lányok sérelmére elkövetett szexuális visszaélések miatt ítéltek el. Az alkotók a nevezetes interjú történetét járják körbe: bemutatják, hogy a BBC hogyan egyezkedett a yorki herceggel és munkatársaival a televíziós megjelenésről, hogyan zajlottak az interjú próbái, aztán maga a beszélgetés hogyan folyt, végül gazdag képet adnak a szóban forgó Newsnight-epizód megalázó következményeiről is. András yorki herceget Rufus Sewell, a Newsnight műsorvezetőjét, Emily Maitlis-t pedig Gillian Anderson játssza a filmben, így természetesen ő sem hiányozhatott a produkció londoni világpremierjéről, amire a napokban került sor a Curzonban. Az 55 éves színésznő csodásan festett az általa viselt estélyiben, amellett pedig vétek lenne elmenni szó nélkül, hogy milyen remekül néz ki még mindig; galériánkban megmutatjuk!

A Fox televízió sikerszériája, az X-akták 1993-tól 2002-ig futott Amerikában, s ez hozta el a nagy népszerűséget Gillian Andersonnak, aki mostanra Hollywood egyik megkerülhetetlen színésznőjévé vált az évek során.
Kattints a további képekért!

Le sem tagadhatná egymást Gillian Anderson és lánya. Nemcsak gyönyörűek, de tehetségesek is, habár Piper Maru annyira nem rajong a reflektorfényért, és a háttérből próbál meg művészként berobbanni.

Leadfotó: Gareth Cattermole/Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Lifestyle
Ez a fantasztikus ízű növény jól jöhet, ha elfogy otthon a Vegeta vagy a Delikát, ugyanis egy az egyben olyan aromát csempész majd az ételbe főzés közben, mintha a boltban vásárolt ételízesítők...
Lifestyle
A fagyasztó az egyik legzseniálisabb konyhai gép, amibe szinte bármit bedobhatunk – ám a sajtok esetében ezt már nem lehet ennyire konkrétan kijelenti, ugyanis nem mindegyik fajta alkalmas arra, hogy...
Sztárok
Az olyan sztárokat, mint Sir Elton John, Lionel Messi és Jennifer Aniston oroszbarát idézettel ábrázolták az interneten. Természetesen a hírességek sosem állítottak ilyet.