Sztárok

„Nem ennyi volt, nincs még vége” – Őszinte vallomást tett Gáspár Laci: nehéz éveken van túl az énekes

Gáspár Laci az utóbbi években kicsit eltávolodott a zenétől, s hosszú ideig várta azt az erőt, azt a lendületet, amire valójában szüksége volt.

Váratlan helyről kapott erőt

Gáspár Laci két év kihagyás után jelentkezett új saját dallal, a hozzá készült videoklipet pedig szerda este mutatta be. Az X-Faktor mentora egy nehéz időszak után fordult ismét a zene felé, s mint mondja, évek óta várt lendületet kapott az alkotáshoz. Az Állj fel című dal klipje méltó Laci visszatéréséhez, Csapó Ádám kreatív rendező különleges képi világot és animációkat is álmodott bele. Részletek a galériában!

Állj fel című új dalával és klipjével kezdte újra alkotói munkásságát Gáspár Laci két év után. Az X-Faktorban mindig humoros mentor nehéz időszakon ment át, az elmúlt évek nyomot hagytak zenei karrierjén is. Ez azonban a múlté, hiszen lelkesebb és termékenyebb mint valaha.
Kattints a további képekért!

Az X-Faktor mentora Hajdú Péter műsorában elárulta, mennyire rosszul érintette őt az, hogy egyik mentortársa sem védte meg, amikor annak idején belebakizott az Omega Gyöngyhajú lány című slágerébe.

Leadfotó: YouTube/ 20 perc őszintén

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.