Sztárok

"Anyám egy gonosz ember": Borzalmas dolgok derültek ki Palvin Barbi leendő anyósáról, fia kitálalt róla

Palvin Barbi párjának ikertestvére, Cole Sprouse őszintén kitálalt édesanyjáról, borzalmas dolgok láttak napvilágot.

Barbi leendő anyósa

Dylan és Cole Sprouse édesanyja Palvin Barbi anyósa is lehet egy napon, így ezek a borzalmas dolgok vélhetően a magyar szupermodell életére is hatással vannak vagy lesznek.

Cole Sprouse egy podcastben mesélt anyjukról, Melanie-ról és arról, hogy milyen borzalmas dolgokon mentek keresztül vele. "Anyám egy gonosz ember, aki mentális betegséggel, kábítószerfüggőséggel küzd, és nagyon önző" – kezdte Cole az interjúban, aki testvérével, Barbi párjával, Dylannel 12 éves korukban került be a szórakoztatóipar gépezetébe a Zack és Cody élete c. sorozatban, majd az Apafej c. filmben Adam Sandlerrel. "Miután elváltak, anya erőltetni kezdte, hogy gyerekszínészek legyünk, mert meg akart gazdagodni. Remek festő volt, de nem kapott kellő elismerést, ezért rajtunk keresztül próbálta elérni azt, ez persze remekül fizetett, és mivel gyerekek voltunk, nem ellenkeztünk" - tette hozzá.
Kattints a további képekért!

Forrás: via Fotó: GettyImages

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...