Sztárok

Szarvas József először szólalt meg Kaszás Attila haláltusájáról: "Tíz perccel azelőtt beszéltem vele, hogy összeesett"

Szarvas József 16 éve őrizte a borzalmas emléket, most elmesélte a nyilvánosságnak, hogy élte meg Kaszás Attila tragédiáját.

Egy igazi legenda

Tegnap, március 16-án töltötte volna 63. születésnapját a legendás Kaszás Attila, aki 47 éves korában tragikus hirtelenséggel vesztette életét. Kollégája és barátja, Szarvas József most megrázó részleteket árult el.

Kaszás Attila 2007. március 23-án, a Tizenkét dühös ember c. előadása előtt agyvérzést kapott, majd a színpadon összeesett. Kaszás Stohl Andrással állt a színpadon, akiben volt annyi lélekjelenlét, hogy azonnal elkezdte Kaszás újraélesztését és ő tartotta életben, míg a mentők megérkeztek. Az esetre kollégája és barátja, Szarvas József élénken emlékszik, hiszen együtt szerepeltek a darabban.
Kattints a további képekért!

Forrás: Blikk Fotó: Nemzeti Színház

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...