Sztárok

Elképesztő átalakulás: 18 kilót fogyott Völgyi Zsuzsi, az énekesnő fürdőruhában mutatta meg bomba alakját – Fotók

A Romantic énekesnője 18 kilós fogyása után egy fürdőben mutatta meg csodás idomait. Zsuzsi alapvetően nem szereti az ilyen fotózásokat, de most az egyszer kivételt tett.

Vétek lenne takargatnia fantasztikus alakját

Mint ahogyan korábban arról mi is beszámoltunk, Völgyi Zsuzsi 2020-ban árulta el a nyilvánosságban, hogy válságba jutott a házassága. Ekkor még volt remény arra, hogy az énekesnő és férje visszatalálnak egymáshoz, ám végül nem így történt: Zsuzsi 2021 novemberében jelentette be, hogy szeretne végleg kilépni a házasságából, mert kislánya édesapjával való kapcsolata menthetetlennek bizonyult. Azóta az előadót újra eltalálta Ámor nyila: jelenlegi társa, Tamás 20 évvel fiatalabb nála, a korkülönbség mégsem áll boldogságuk útjába. Talán az új szerelemnek, valamint az énekesnő fogyásának is köszönhető, hogy Völgyi Zsuzsi újra önbizalommal teli és bámulatos formában van, friss, fürdőruhás fotóin pedig csak úgy ragyog – galériánkban mutatjuk!

Völgyi Zsuzsi imád wellnesselni, ez számukra igazi családi program. Az énekesnő eddig nem érezte magát igazán komfortosan fürdőruhában, ez azonban nemrég megváltozott hihetetlen átalakulásának köszönhetően.
Kattints a további képekért!

Lassan két éve, hogy Völgyi Zsuzsi és választottja, Tamás egymásba szerettek, és azóta is mesébe illő a párkapcsolatuk. A közismert énekesnő most először mutatta meg a nyilvánosságnak két évtizeddel fiatalabb partnerét.

Leadfotó: Facebook/volgyizsuzsi

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....
Utazás
Kevesebb csapadékkal, de kifejezetten zord, barátságtalan hideggel folytatódik a hét.
Sztárok
Hugh Jackman az egész világon óriási elismerésnek örvend, tehetségét már számos nagysikerű mozifilmben bebizonyította, vonzó külsejének köszönhetően pedig a nők körében is rendkívül népszerű. Jogosan...