Sztárok

Mi lesz ebből? Tovább gyűrűzik a viszály Elvis Presley családjában: a pénz miatt marakodik az unokájával az énekes volt felesége, Priscilla

Lisa Marie hirtelen bekövetkezett halála óriási lavinát indított el a Presley családban. Priscilla viszonya teljesen megromlott az unokájával, Riley-val, aki már beszélni sem hajlandó a nagyanyjával – sőt, még a Graceland birtokról is kizárta. Ám ez még közel sem minden…

Béke helyett háború

Mint ahogyan arról a Femcafe.hu is beszámolt, 54 éves korában váratlanul elhunyt Lisa Marie Presley, Elvis és Priscilla egyetlen lánya. Nem sokkal a tragédia után napvilágot látott, hogy a 77 éves színésznő ügyvédei beadványt nyújtottak be a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságra lánya végrendelete miatt – mint ismert, Lisa 2016-ban kizárta őt és volt menedzserét a vagyona kezelői közül. Priscilla azonban hallani sem akar a dologról, és minden követ megmozgat azért, hogy a bíróság neki adjon igazat, ezért pedig még a családi békét is hajlandó feláldozni. Részletek a galériában!

Feszültségekkel teli időszak a mostani a Presley család számára. Priscilla összetűzésbe keveredett legnagyobb unokájával, a modell-színésznő Riley-val, és megtámadta néhai lánya végrendeletét, ami szerint a hagyaték, beleértve a Graceland birtok kezelését, Riley kezébe kerülne.
Kattints a további képekért!

Ginger Alden volt az, aki az énekest holtan találta a fürdőszobában – arról azonban csak kevés szó esik, hogy Elvis utolsó szerelme milyen gyönyörű nő volt.

Leadfotó: Emma McIntyre/WireImage/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!
Fashion&Beauty
A híresség Szabadságot a mellbimbóknak (Free the nipple) mozgalomhoz csatlakozott provokatív fotójával.