Sztárok

Mi lesz ebből? Tovább gyűrűzik a viszály Elvis Presley családjában: a pénz miatt marakodik az unokájával az énekes volt felesége, Priscilla

Lisa Marie hirtelen bekövetkezett halála óriási lavinát indított el a Presley családban. Priscilla viszonya teljesen megromlott az unokájával, Riley-val, aki már beszélni sem hajlandó a nagyanyjával – sőt, még a Graceland birtokról is kizárta. Ám ez még közel sem minden…

Béke helyett háború

Mint ahogyan arról a Femcafe.hu is beszámolt, 54 éves korában váratlanul elhunyt Lisa Marie Presley, Elvis és Priscilla egyetlen lánya. Nem sokkal a tragédia után napvilágot látott, hogy a 77 éves színésznő ügyvédei beadványt nyújtottak be a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságra lánya végrendelete miatt – mint ismert, Lisa 2016-ban kizárta őt és volt menedzserét a vagyona kezelői közül. Priscilla azonban hallani sem akar a dologról, és minden követ megmozgat azért, hogy a bíróság neki adjon igazat, ezért pedig még a családi békét is hajlandó feláldozni. Részletek a galériában!

Feszültségekkel teli időszak a mostani a Presley család számára. Priscilla összetűzésbe keveredett legnagyobb unokájával, a modell-színésznő Riley-val, és megtámadta néhai lánya végrendeletét, ami szerint a hagyaték, beleértve a Graceland birtok kezelését, Riley kezébe kerülne.
Kattints a további képekért!

Ginger Alden volt az, aki az énekest holtan találta a fürdőszobában – arról azonban csak kevés szó esik, hogy Elvis utolsó szerelme milyen gyönyörű nő volt.

Leadfotó: Emma McIntyre/WireImage/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A 2023-as esztendő a vízi Nyúl éve volt a kínai horoszkóp szerint, 2024 viszont a Fa Sárkány esztendője lesz, és bizony nagy változásra számíthat az összes állatövi jegy.
Sztárok
Az akkor még hercegi rangban szolgáló Károly élete talán legborzasztóbb pillanatait élte át.
Utazás
November végén fehérbe öltözött az ország, és úgy tűnik, a havazás mértéke december első felében sem fog csökkenni.