Sztárok

Elhunyt Lisa Marie Presley, Elvis lánya

A halálhírt édesanya, Elvis egykori felesége, Priscilla Presley jelentette be.

Szívmegállással szállították kórházba

Ötvennégy esztendős korában meghalt Lisa Marie Presley, a rock and roll legendájának, Elvis Presley-nek egyetlen lánya. A szomorú hírt a híresség édesanyja, Priscilla Presley jelentette be, aki a halál okával kapcsolatosan ugyan nem közölt információkat, de a BBC értesülései szerint Lis Marie-t szívmegállással szállították kórházba csütörtökön. Úgy tudni, korábban adrenalin injekciót is kapott, hogy helyreálljon a pulzusa.

Lisa Marie 1968-ban látta meg a napvilágot, világhíres édesapja egyetlen gyermekeként. Elvishez hasonlóan ő is zenei babérokra tört, élete során összesen három albumot adott ki. Az amerikai szórakoztatóipar olyan prominens figuráival kötött házasságot, mint Michael Jackson vagy Nicolas Cage. Lisa Marie Presley-nek négy gyermeke született, egyikőjük 2020-ban öngyilkosságot követett el.

"Ő volt a legszenvedélyesebb, legerősebb, legszeretetteljesebb nő, akit valaha ismertem" - emlékezett vissza lányára Priscilla Presley. A Grammy-díjas dalszövegíró, Diane Warren kifejezte részvétét "a szörnyű hírek" kapcsán, majd hozzátette: "Az egész világ szeretetét és imáit küldi Priscilla és Lisa Marie gyermekei felé." Az Oscar-díjas amerikai színésznő, Marlee Matlin egy, a Twitteren napvilágot posztjában emlékezett arra az időszakra, amikor együtt dolgozott Priscillával a Dancing with the Stars című műsorban, majd hozzáfűzte: anyaként mélyen átérzi a gyermekét elveszítő híresség fájdalmát.

Leadfotó: Joe Scarnici / Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Hajunkat parfümözni nem igazán számít újdonságnak. Egyáltalán nem mindegy viszont, hogy milyen összetevőkből áll az adott parfüm, amit hajunkra permetezünk.
Lifestyle
Neked mi az 5 legjellemzőbb tulajdonságod a horoszkópod szerint? Nem biztos, hogy az, amire számítanál!
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.