Sztárok

Brad Pitt elárulta, melyik a kedvenc ágyjelenete, melyet valaha forgatott: vallomása pokolian fájhat Angelina Jolie-nak

Az Oscar-díjas színész exneje ugyanis nem szerepelt az említett jelenetben.

Forró pillanatok a filmvásznon

Az újságírók imádják az intim jelenetekről faggatni a híres filmszínészeket. Köztudomású ugyanis, hogy az efféle szcénákat sokszor roppant nehéz leforgatni (pláne akkor, ha még explicit szexualitást is tartalmaznak), és nem egyszer előfordul, hogy egy-egy híres aktor ilyen-olyan okokból képtelennek bizonyul szeretkezést mímelni a partnerével. A kész filmben persze mindig jól mutat egy-egy hevesebb, intenzívebb szexjelenet, de a felvételek során a rendező, a színészek és a többi stábtag sokszor a poklok poklát éli át. Aztán persze vannak azok az intim pillanatok, melyekre a színészek szívesen emlékeznek vissza. Az 59 esztendős amerikai filmcsillag, Brad Pitt azon sztárok közé tartozik, akik szimpatikus nyíltsággal beszélnek pályafutásuk e különleges mozzanatairól. A Hetedik, a Ha eljön Joe Black és a Volt egyszer egy Hollywood Oscar-díjjal kitüntetett főszereplője nemrégiben ki is kotyogta, melyiket tartja az általa forgatott legsikerültebb, legjobb ágyjelenetnek. Mindenki kapaszkodjon meg: Pitt nem egy exfeleségével, Angelina Jolie-val közös alkalmat említett, pedig a Mr. és Mrs. Smith (2004) című produkciójukban együtt is "gyűrték a lepedőt". A világsztár ehelyett egy olyan jelenetet idézett fel, melyet még a nyolcvanas években forgatott le, a partnere pedig az akkori barátnője (!) volt.

Lapozz tovább, galériánkban leleplezzük a szóban forgó jelenetet!

Talán nem mindenki tudja, de a nyolcvanas évek második felében Brad Pitt is szerepelt az amerikai televíziózás egyik legsikeresebb sorozatában, a Dallasban. A későbbi hollywoodi szupersztár egy Randy nevű fiatal srácot alakított - alig 23 évesen -, és nemrégiben azt nyilatkozta, azt az ágyjelenetet élvezte legjobban karrierje során, melyet a széria egyik epizódjában kellett előadnia. A partnere Shalane McCall színésznő volt, akivel akkoriban az életben is egy párt alkottak - írja a Daily Mail.
Kattints a további képekért!

Úgy tűnik, az Oscar-díjas hollywoodi sztár és a nálánál évtizedekkel fiatalabb influenszer románca több egyszerű futó kalandnál: egyre többször, és egyre intim helyzetekben kapják lencsevégre a szerelmeseket.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.