Sztárok

Óriási botrány ütötte fel a fejét Hollywoodban: Vin Diesel szerint a Szikla megszegte Paul Walkernek tett ígéretét

Egymásnak esett a két világhírű színész és izomkolosszus, amiért a Szikla nem hajlandó visszatérni a Halálos iramban befejező, tizedik részében.

Nem csitulnak a kedélyek

Dwayne Johnson, azaz a Szikla és Vin Diesel korábban jó barátságot ápolt egymással, azonban egy ideje már nagyon feszült köztük a viszony, és rendre összeszólalkoznak, valamint támadják egymást a különböző interjúkban vagy a közösségi média felületein. Most is épp ez történt: ezúttal Vin Diesel volt a kezdeményező fél, aki szinte könyörgött az izomkolosszusnak titulált Sziklának, hogy térjen vissza a Halálos iramban befejező részében, ám erre Dwayne nem hajlandó. Ahogyan azt a 24.hu is írja, a Szikla egy interjúban jelentette ki végérvényesen, hogy nem hajlandó ismét szerepelni a filmsorozat utolsó, tizedik részében, amiből a nyolcadik epizód után szállt ki. A népszerű filmekben Johnson az egyik legfontosabb karaktert, Luke Hobbsot alakította: a nézők annyira kedvelték Hobbsot és Shawt, – ez utóbbit Jason Statham játszotta – hogy Hobbs és Shaw címen Johnson még saját spinoffot is kapott, ám a színész annak folytatásában sem hajlandó szerepelni többé. Vin Diesel még november elején egy posztban kérte régi barátját arra, hogy térjen vissza a tizedik, befejező részre, ám erre Dwayne csak most reagált egy interjúban: elmondta, hogy mindig a stáb segítségére lesz, szorítani fog a film sikeréért, de nincs esély arra, hogy visszamenjen, ezt pedig többször is elmondta Dieselnek, aki állítólag komoly dologgal zsarolja a kopasz izompacsirtát.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...