Így néz ki Palotai Zsolt lánya, aki a legendás DJ helyett vett át egy nagyon neves díjat

Megható pillanatok voltak ezek DJ Palotai halála után.

Ő lett az év DJ-je Magyarországon

Az underground zenei élet egyik legnagyobb ikonját veszítette el a hazai zenei szcéna, amikor DJ Palotai 62 éves korában elhunyt.

Palotai Zsolt, aki DJ Palotai néven vált ismertté, az elektronikus zene, a drum and bass és a breakbeat egyik legfontosabb meghonosítója volt Magyarországon. A Tilos Rádió műsorainak meghatározó szereplőjévé vált, és a neve összefonódott az underground zenei élettel.

A fővárosi kultúra értékeinek gazdagításáért odaítélt Pro Cultura Urbis-díjat is elnyerte. A DJ Szövetség által minden évben megrendezett szakmai szavazáson Az év DJ-je címet is ő kapta.

A galériánkban megnézhetitek, hogyan néz ki DJ Palotai lánya, aki elhunyt édesapja helyett vette át az elismerést.

A művész halálhíréről barátai és kollégái számoltak be a közösségi médiában. Pándi Balázs zenész-újságíró és Pritz Péter zenei újságíró is elbúcsúzott tőle. A lemezlovas kollégája, Sobek anno egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban osztott meg egy üzenetváltást közte és Palotai Zsolt között. Ebből kiderült, hogy a legendás DJ halála előtt három nappal nagyon beteg volt és az ágyból sem tudott kikelni.
Kattints a további képekért!

Január közepén egy sokkoló bejegyzéssel tudatta a világgal, hogy súlyos beteg.

Leadfotó: Facebook/DJ Palotai/RTL

Oldalak

Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!